Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

jaapmiljonair

jaapmiljonair

  • Lid sinds 18 juni 2011
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 juni 2011
  • 20:40

Hia,

Ik heb vandaag de HTC sensation besteld maar ik krijg thuis geen verbinding met WIFI,
op andere plekken wel, ik heb de telefoon al een keer gereset.
En de router zen stekker er in en er uit getrokken.
Hebben jullie een opplossing, mischien een instelling van de router of telefoon.

Groet Jaap Rote,

PS: heb een speedtouch interface

Bewerkt (18 juni 2011 20:40)
jaapmiljonair

jaapmiljonair

  • Lid sinds 18 juni 2011
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 juni 2011
  • 20:52

Kan iemand mij helpen AUB

Bewerkt (18 juni 2011 20:52)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5147
  • Reputatie 100
  • #3
  • 18 juni 2011
  • 21:32

Zou kunnen liggen aan het kanaal dat je router uitzend. Sommige mobiele apparaten kunnen alleen verbinden met kanaal 1-9
Moderne routers kunnen tot kanaal 14. Zomaar een ingeving, probeer dat eerst.

Bewerkt (18 juni 2011 21:32)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Kolenkid

Kolenkid

  • Lid sinds 27 juni 2011
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #4
  • 27 juni 2011
  • 12:34

Ik heb precies hetzelfde probleem met mijn Sensation. Hij maakt gebruik van kanaal 6, dus daar ligt het niet aan. Mijn Sensation blijkt trouwens ook niet via Wifi mijn Sonos geluidssysteem te kunnen bedienen met de speciale Sonos-app. Ik heb toch serieus het idee dat er iets mis is met de Wifi-instellingen van mijn Sensation.

Bewerkt (27 juni 2011 12:34)
Kolenkid

Kolenkid

  • Lid sinds 27 juni 2011
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 augustus 2011
  • 16:23

Het probleem is opgelost met de updat die enkele dagen geleden beschikbaar is gekomen voor de sensation.

Bewerkt (14 augustus 2011 16:23)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren