Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

nederlandms

nederlandms

  • Lid sinds 19 september 2009
  • Berichten 52
  • Reputatie 0
  • #1
  • 29 mei 2013
  • 18:59

hallo mensen.
ik heb gisteren de HTC tv fuctie geprobeerd.
gesynced met mijn samsung ue46D8000 en mijn UPCbox (pace versie)
alleen het probleem dat ik heb is.
ik kan alles maar 1x doen. op 1 klikken dus kanaal 11 of 111 is niet mogelijk.
kanaal om hoog kan maar 1x dus van kannaal 16 naar 17 kan maar niet verder ik kan wel weer terug naar 15 maar daar kan ik dus ook niet verder.

ik heb ook geprobbeerd de afstand bediening manueel te syncen met mijn htc one.
dus door de afstandbediening op de IR blaster van de htc one te richten.
en knopjes drukken zodat de htc one de afstand bediening leest en daarop aan past.
maar dan zegt hij signal not recognized.

het is een vaag probleem kan iemand mijn helpen?

nederlandms

nederlandms

  • Lid sinds 19 september 2009
  • Berichten 52
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 mei 2013
  • 23:48

weet niemand iets?

mark

mark

  • Lid sinds 19 april 2010
  • Berichten 237
  • Reputatie 0
  • #3
  • 12 juni 2013
  • 14:29

nederlandms
weet niemand iets?

Ik zou het niet weten, maar ben ook erg benieuwd. Heb nl hetzelfde probleem. Ook mis ik de kanalen 1-9 vreemd genoeg. Is dat een bekend probleem? (UPC Amsterdam)

Celf

Celf

  • Lid sinds 24 februari 2009
  • Berichten 135
  • Reputatie 10
  • #4
  • 13 juni 2013
  • 13:41

mark
nederlandms
weet niemand iets?

Ik zou het niet weten, maar ben ook erg benieuwd. Heb nl hetzelfde probleem. Ook mis ik de kanalen 1-9 vreemd genoeg. Is dat een bekend probleem? (UPC Amsterdam)

Ja, bekend probleem. Ik heb hetzelfde met Canal Digitaal, al weken. HTC is op de hoogte. Ook op XDA forums is hierover te lezen. Het vreemde is dat het programma een week lang WEL goed heeft gewerkt.

nederlandms

nederlandms

  • Lid sinds 19 september 2009
  • Berichten 52
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 juni 2013
  • 02:10

Celf
mark
nederlandms
weet niemand iets?

Ik zou het niet weten, maar ben ook erg benieuwd. Heb nl hetzelfde probleem. Ook mis ik de kanalen 1-9 vreemd genoeg. Is dat een bekend probleem? (UPC Amsterdam)

Ja, bekend probleem. Ik heb hetzelfde met Canal Digitaal, al weken. HTC is op de hoogte. Ook op XDA forums is hierover te lezen. Het vreemde is dat het programma een week lang WEL goed heeft gewerkt.
dat vind ik wel erg raar.
dit weerhoud mij wel om mijn htc als remote te gebruiken
terwijl dit z'n leuke feature is

gerdohulshof

gerdohulshof

  • Lid sinds 27 mei 2013
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #6
  • 12 juli 2013
  • 15:25

Bij mij hij prima. Heb ook de leerfunctie gebruikt op de Horizon van UPC. In het begin ook de melding Signal not Recognized. Dit blijven proberen, met wat verschillende afstanden (infrarood tegen infrarood en zo'n 3cm ertussen) en plots pakte hij hem wel. Daarna alle 30 handmatig geleerd (wel wat vreemde vertalingen ertussen voor knoppen maar ja).

Kanaal 1-9 heb ik ook niet. HTC legt het probleem bij de provider(s) wat me sterk lijkt. Hopelijk wordt dat wel snel gerepareerd.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren