Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

lk1zhm

lk1zhm

  • Lid sinds 08 mei 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #1
  • 6 mei 2013
  • 21:47

Ik heb bij het rooten een Custum image willen installeren maar daar bleek wifi niet te werken.Toen heb ik een andere geprobeerd die ook geschikt was voor mijn HTC, maar na een reboot was mijn Telefoonopslag (SDCard) verdwenen. Nu kan ik geen img of zip meer plaatsen. Ik heb veel gelezen maar ik kom er niet uit. HELP HELP!!

Bewerkt (6 mei 2013 21:47)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6178
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #2
  • 6 mei 2013
  • 22:10

Probeer eens de officiele ROM (RUU) te flashen, niet vergeten van tevoren eerst de bootloader weer te locken.

Bewerkt (6 mei 2013 22:10)
lk1zhm

lk1zhm

  • Lid sinds 08 mei 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #3
  • 6 mei 2013
  • 22:56

Maar ik kan niks kopiëren naar mijn HTC Ik heb geen toegang via de PC.
Dit staat in de boot.
***UNLOCKED***
ENDEAVORU PVT SHIP S-ON RL
HBOOT-1.39.0000
CPLD-None
MICROP-None
RADIO-5.1204.162a.29
eMMC-bootmode:disabled
CPU bootmode :disabled
HW Secure boot:enabled
MODEM PATH : OFF
Dec 17 2012,13:59:37

Kun je hier wat mee?

Bewerkt (6 mei 2013 22:56)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6178
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #4
  • 7 mei 2013
  • 10:00

Als je het toestel helemaal uitzet dan laadt hij gewoon op.

Je zegt dat je niks kunt kopieren maar je hoeft om een RUU te flashen ook niks op je toestel te zetten. Het enige dat je moet doen is het toestel aansluiten aan de PC. Zet het toestel in fastboot, lock de bootloader (fastboot oem lock) en daarna weer in fastbootmodus de RUU flashen.

Bewerkt (7 mei 2013 10:00)
lk1zhm

lk1zhm

  • Lid sinds 08 mei 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #5
  • 7 mei 2013
  • 10:10

Waar kan ik de juiste RUU vinden? ik ben echt een beginneling op dit gebied, ik moet er echt nog inkomen hoe het werkt.

Bewerkt (7 mei 2013 10:10)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6178
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #6
  • 7 mei 2013
  • 10:15

Als je nog een leek bent is het altijd verstandig om je eerst goed in te lezen voordat je aan custom ROMs begint want je kunt behoorlijk wat schade toebrengen aan een toestel wat toch wel wat geld kost

RUU's kun je hier vinden: HTC Endeavor Shipped Roms | HTC One X > XDA

Bewerkt (7 mei 2013 10:15)
lk1zhm

lk1zhm

  • Lid sinds 08 mei 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #7
  • 7 mei 2013
  • 11:10

Ik wordt gek van dit ding, Rode lampje knippert langzaam en in fastboot geeft hij aan dat de batterij bijna leeg is. maar ik kan hem ook niet uitzetten want hij komt terug in fastboot. Zet ik hem aan de lader dan gaat hij na een tijdje uit, dan gaat hij ook niet meer aan. nu ik de HTC aan mijn pc heb liggen, laat hij wel weer bij maar blijft knipperen. (batterij Low).

Bewerkt (7 mei 2013 11:10)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6178
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #8
  • 7 mei 2013
  • 11:14

Als je in fastboot zit, druk dan op de powerknop.
Je krijgt dan de optie om het toestel uit te zetten (selecteer "Power Down dmv de volume omlaagknop en dan de powerknop in te drukken).

Bewerkt (7 mei 2013 11:14)
lk1zhm

lk1zhm

  • Lid sinds 08 mei 2011
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #9
  • 7 mei 2013
  • 11:22

Idd dan gaat hij uit, maar na 3sec komt hij weer terug in fastboot.

Bewerkt (7 mei 2013 11:22)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6178
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #10
  • 7 mei 2013
  • 11:26

Vreemd, ik neem aan dat je de powerknop alleen even indrukt als je “Power Down” selecteert? Indien je de powerknop namelijk langer ingedrukt houdt gaat het toestel rebooten.

Bewerkt (7 mei 2013 11:26)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren