Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

stakie75

stakie75

  • Lid sinds 25 augustus 2010
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #1
  • 6 januari 2013
  • 08:49

Hoi,

Sinds kort kan mijn HOX geen locaties meer bepalen. Dat betekent dat de weerwidget in het startscherm bv niet meer werkt, maar ook AccuWeather, locations & buienalarm werkt niet meer.

Heb de locaties al diverse keren opnieuw geïnstalleerd via instellingen, maar dat werkt nu ook niet meer.
Ook kan hij nu zijn locatie in de internet app niet meer bepalen.
Het maakt niet uit of GPS aan/uit staat of via mobiel internet/WiFi.

Apps die echt op GPS draaien, Strava-Maps, die doen het wel nog en die kunnen mijn positie wel bepalen.

Iemand een idee waar dit door zou kunnen komen?
Zou het door de simkaart kunnen komen die misschien, oud is, verkeerd geknipt, deze is toch kleiner als in een Desire of One V, of zou iets anders kunnen helpen?

Teruggaan naar fabrieksinstellingen zit ik niet zo op te wachten met 120 geinstalleerde apps

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Gr. Michel

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 6 januari 2013
  • 13:17

Ik heb er geen last van heb auto sync wel uit staan dus hij zoekt bij mij niet, bij mij vind die gewoon nog locatie als ik druk op de weer knop.

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
Arieblabla

Arieblabla

  • Lid sinds 14 mei 2012
  • Berichten 415
  • Reputatie 0
  • #3
  • 6 januari 2013
  • 16:11

Wellicht heb je bij de instellingen iets uitgevinkt. Ga naar instellingen>locatie en kijk of het bovenste kopje “locatieservice van Google” aangevinkt staat.

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
stakie75

stakie75

  • Lid sinds 25 augustus 2010
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #4
  • 6 januari 2013
  • 18:11

Alles staat aan helaas. Morgen eens bellen voor een nieuwe sim, misschien……

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #5
  • 6 januari 2013
  • 20:00

Ik ben sowieso geen voorstander van knippen heb toen voor me one x gezegd doe maar nieuwe, die jonge in winkel zij waar staan je contacten ik bij google ik ga niks op me sim bewaren niet handig en beperkt.

Google voordelen als telefoon gestolen word alleen google account invoeren en me contacten worden terug gezet.

Hij oke krijg je gewoon nieuwe ging die ouwe deactiveren en toen me nummer op nieuwe gezet, mijne had ik ook al weer 6 jaar dus vond ook wel weer eens tijd voor andere :p

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
stakie75

stakie75

  • Lid sinds 25 augustus 2010
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #6
  • 6 januari 2013
  • 20:24

Maar zou dat een reden kunnen zijn, dat knippen, dat ie geen locaties meer kan vinden?

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #7
  • 7 januari 2013
  • 10:24

Geen idee hoor wel eens dat dit bij sommige mensen problemen oplost.

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
stakie75

stakie75

  • Lid sinds 25 augustus 2010
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #8
  • 7 januari 2013
  • 15:11

We gaan het zien, binnen 2 dagen een nieuwe simkaart beloofd Hi me.

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
stakie75

stakie75

  • Lid sinds 25 augustus 2010
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #9
  • 8 januari 2013
  • 12:06

Helaas. Nieuwe sim binnen en geïnstalleerd, maar nog steeds geen locaties. Dat wordt dus terug naar fabrieksinstellingen

Bewerkt (24 april 2013 16:07)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #10
  • 8 januari 2013
  • 14:39

Zo erg is dat niet market openen en hij installeert alles weer.

Bewerkt (24 april 2013 16:07)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren