Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

reeky301

reeky301

  • Lid sinds 04 januari 2013
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #1
  • 5 januari 2013
  • 12:01

ik heb exact gedaan wat je zei nu zegt ie weer het volgende

C:\hox>fastboot flash boot boot.img
fastboot wordt niet herkend als een interne
of externe opdracht, programma of batchbestand.

———- Update van bericht ———-

ik ga nu eerst wel ff kijken met orginele ruu je hoort wel of dit lukt

Bewerkt (24 april 2013 16:06)
helitrexfly

helitrexfly

  • Lid sinds 23 mei 2012
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #2
  • 5 januari 2013
  • 12:43

Oh dat klopt natuurlijk, je hebt de fastboot files er niet staan. Mijn fout.
Eigenlijk zou je de fastboot files die je helemaal op het begin gedownload heb ook in dat mapje moeten zetten..

Maar probeer eerst maar met de RUU. Dat is het beste wat je kunt doen.

Bewerkt (24 april 2013 16:06)
reeky301

reeky301

  • Lid sinds 04 januari 2013
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #3
  • 5 januari 2013
  • 13:31

ik ben nu zo ver dat ik de boot img heb geflashed maar nu blijft ie weer hangen op het scherm van htc quietly brilliant heb ook de cm 10 op de internal storage staan duurd dit even of is er weer wat fout gegaan

Bewerkt (24 april 2013 16:06)
helitrexfly

helitrexfly

  • Lid sinds 23 mei 2012
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #4
  • 5 januari 2013
  • 13:40

In ieder geval fijn dat het flashen gelukt is.
Nadat je CM10 geflashed heb, heeft je telefoon niks maar aan het .zip bestand op je internal storage. Natuurlijk zou ik hem er wel op laten staan mocht je problemen krijgen zoals nu.

Het lijkt er namelijk op dat je de rom verkeerd installeerd en dat die vervolgens op het htc logo blijft hangen omdat die geen ‘besturingssysteem’ vindt.

Probeer gewoon nog 1 keer alles helemaal opnieuw te doen.
Doe het dan via de volgende stappen:

1. Flash eerst het boot.img bestand
2. Ga vervolgens naar CWM en doe een full wipe/cache
3. Installeer in CWM je rom, dus CM10 in jou geval
4. Doe hierna weer een full wipe/cache
5. Start je telefoon nu meteen op in Hboot en ga dan vervolgens naar fastboot. Dus van CWM waar je nog in zit doe je powerbutton en vol down. Flash daarna opnieuw het boot.img bestand van de rom.
6. Nu zou je telefoon het gewoon moeten doen en normaal opstarten.
6. Start die niet op, zet je telefoon dan weer in Hboot en vervolgens fastboot en typ het volgende bij CMD in: ' fastboot erase cache '

Als die het dan nog niet doet, dan zou ik een andere versie van CM10 downloaden (van 2 dagen eerder bijv.), deze vervolgens op je internal storage zetten en dan deze gaan installeren door middel van de stappen uit deze post.


Bewerkt (24 april 2013 16:06)
reeky301

reeky301

  • Lid sinds 04 januari 2013
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #5
  • 5 januari 2013
  • 14:27

hey helitrexfly

Ik wil je in elke geval bedanken voor je uitleg en tijd de telefoon doet het momenteel weer ik heb nu een rom erop gezet van or droid 12
die is in 1 geheel kan nu tenminste weer mijn toestel gebruiken ik ga nu wel even verder kijken voor een goede versie van cyanogenmod en proberen die te installeren nogmaals bedankt

Bewerkt (24 april 2013 16:06)
helitrexfly

helitrexfly

  • Lid sinds 23 mei 2012
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #6
  • 6 januari 2013
  • 01:48

Geen probleem!


Als ik jou was zou ik me er inderdaad nog eens goed in verdiepen en dan pas switchen naar een andere rom. Ik heb zelf ook CM10 gehad en die kan ik je Eer aaanbevelen. Ik had helaas wel wat kleine bugs die voor mij zeer storend waren dus ik ben weer terug naar stock gegaan. Android Revolution HD kan ik je ook wel een bevelen. Zeer neutrale rom maar met de nodige aanpassingen.

Bewerkt (24 april 2013 16:07)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren