Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

niekie

niekie

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 802
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 december 2012
  • 20:03

Als je geen rom kunt pushen zal dat met de backup ook niet gaan, vandaar dat RUU een exe bestand is. Waarmee heb je gestoeid dan, waar is het rooten foutgegaan. Het is toch gewoon een paar klikken, wat zegt je HBoot scherm?

Bewerkt (24 april 2013 16:05)
gielke10

gielke10

  • Lid sinds 29 december 2012
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 december 2012
  • 20:15

fastboot
recovery
etc
etc…

Moet gewoon de juiste ruu vinden..

Bewerkt (24 april 2013 16:05)
gielke10

gielke10

  • Lid sinds 29 december 2012
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #3
  • 30 december 2012
  • 22:20

niemand die de juiste ruu voor mij heeft?

zijn er buiten adb geen manieren om een rom erop te pushen? of misschien een manier waarop ik hem rw kan maken?

Bewerkt (24 april 2013 16:05)
flevo

flevo

  • Lid sinds 08 juli 2010
  • Berichten 952
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 december 2012
  • 22:40

de orginele ruu is er wel maar geeft het als die niet van vodafoon is.

Bewerkt (24 april 2013 16:05)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #5
  • 31 december 2012
  • 08:55

gielke10;369852
Jup, weet het zeker. Buiten de RUU nog andere dingen die ik kan proberen?

hoop eigenlijk stiekem toch nog dat iemand me de juiste RUU zou kunnen geven. Of de naam van deze RUU zou ik ook al blij mee zijn…

———- Update van bericht ———-

Ik zie dat jij ook vodafone hebt, zou jij misschien je backup door kunnen sturen?

Ik heb een vodafone provider ja en me telefoon ook uit de vodafone winkel, Maar mijn software is niet door vodafone bewerkt ik heb geen provider zooi tijdens opstarten enzo.
Mijne is gewoon origineel van htc uit de vodafone winkel zo krijg ik ze altijd mee unbranded:thumbs:

CID: HTC_E11 heb ik ook andere als jou.

Bewerkt (24 april 2013 16:05)
niekie

niekie

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 802
  • Reputatie 0
  • #6
  • 31 december 2012
  • 12:10

Getting back to stock after flashing custom roms - xda-developers
ÍÜÜÒ æ Ñ í ááÜÜÈÜÜÑ ãÜÜÌÜÜÉ - ÚÑÖ ãÔÇÑßÉ æÇÍÏÉ - ÝáÇÔÉ sensation xe
HTC One x correct RUU - xda-developers

Bewerkt (24 april 2013 16:05)
bram89

bram89

  • Lid sinds 02 september 2010
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 januari 2013
  • 21:54

wat je zou kunnen proberen is om je telefoon in recovery aan je pc te hangen en dan naar mounts en storage gaan. Als het goed is zie je 2e van onderen mount usb storage. Zo kan je als het goed is je htc nog verbinden met je pc en er een rom op je sd kaart plaatsen.

flash daarna nog wel even de boot.img

Bewerkt (24 april 2013 16:09)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren