Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6236
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #1
  • 9 september 2012
  • 14:14

Wil je een officiele RUU flashen dan zul je eerst moeten relocken.

Bewerkt (24 april 2013 15:32)
svensel

svensel

  • Lid sinds 24 januari 2012
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #2
  • 9 september 2012
  • 23:21

het lukt me niet en weet nu niet meer wat ik moet doen ik weet ook niet of er telefoon zaken zijn die dat doen

Bewerkt (24 april 2013 15:32)
Outlaw85

Outlaw85

  • Lid sinds 05 september 2012
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #3
  • 10 september 2012
  • 06:37

pklijzing;338501
Wil je een officiele RUU flashen dan zul je eerst moeten relocken.



Oke en waar kun je officieele ruu vinden?
Ik heb de telefoon al gerelockt voor hem.
Maar een ruu flashen werkt niet.
Hij geeft aan fout met de hboot versie..

Bewerkt (24 april 2013 15:32)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6236
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #4
  • 10 september 2012
  • 08:49

Waarschijnlijk proberen jullie eeen verkeerde (oudere) RUU te flashen, dit is de laatste officiele RUU: https://skydrive.live.com/redir?resid=F552CBDF0739B32B!959&authkey=!ADEZuoZaezNRwVQ

Bewerkt (24 april 2013 15:32)
Outlaw85

Outlaw85

  • Lid sinds 05 september 2012
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 september 2012
  • 19:47

Deze ruu werkt ook helaas nietgeeft aan verkeerde image)

Bewerkt (24 april 2013 15:32)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6236
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #6
  • 10 september 2012
  • 19:50

Zal komen doordat het een KPN-branded toestel is, truc is om de KPN-ROM te vinden of operatorvrij te maken. Het laatste heb ik geen ervaring in, op xda-developers zal er wel de nodige info over staan.

Bewerkt (24 april 2013 15:32)
svensel

svensel

  • Lid sinds 24 januari 2012
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11 september 2012
  • 20:57

is alle maal niet gelukt helaas hij ligt nu in reparatie bij een winkel moet toch via htc zn manier gaan maar iedereen bedankt voor zn hulp als die terug is begin ik weer met rooten en dan maar eens via de goede manier

Bewerkt (24 april 2013 15:33)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren