Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Krivas

Krivas

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 juni 2012
  • 22:22

Bij mijn vorige toestel, een SGS, kon je met de “schuif” die je er zo langs boven uit kan laten komen, verschillende instellingen doen. Waaronder wifi aanzetten en dergelijk. Ook ineens het toestel op trillen zetten. Is er ook een mogelijkheid bij de HOX deze balk daar te zetten? Zo niet, hoe zet je het toestel met een druk op de knop op “stil”? Want die optie staat bij de balk die je bv op je homescreen kan zetten, niet bij….

Wij danken u

Bewerkt (24 april 2013 15:03)
GSX-steR

GSX-steR

  • Lid sinds 31 maart 2011
  • Berichten 139
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 juni 2012
  • 22:43

Power Controls uit Google Play :thumbs:

Bewerkt (24 april 2013 15:03)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 juni 2012
  • 23:37

Ik heb daar een widget voor van ZBOX ik gebruik deze app voor meerdere dingen best handige app.

Bewerkt (24 april 2013 15:03)
helitrexfly

helitrexfly

  • Lid sinds 23 mei 2012
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #4
  • 19 juni 2012
  • 08:34

Ik kan mijn beltoonvolume wijzigen met mijn volume knoppen..
Is dit dan ook uit te zetten?

Bewerkt (24 april 2013 15:03)
Krivas

Krivas

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #5
  • 19 juni 2012
  • 22:57

Met een app is het dus mogelijk, maar ik vond het zo handig dat het onder de “schuif” zat bij de SGS… dat kan bij de HOX dus niet?

Bewerkt (24 april 2013 15:03)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #6
  • 19 juni 2012
  • 23:26

helitrexfly;312695
Ik kan mijn beltoonvolume wijzigen met mijn volume knoppen..
Is dit dan ook uit te zetten?

Je wilt dus dat je de volume knoppen kan uitschakelen waar voor ze bedoeld zijn ik zou zeggen dan sloopt ze er uit, is juist makkelijk om snel te kunnen wisselen als je bezig ben.

Bewerkt (24 april 2013 15:03)
DNyeah

DNyeah

  • Lid sinds 16 oktober 2011
  • Berichten 596
  • Reputatie 0
  • #7
  • 19 juni 2012
  • 23:36

Krivas;312970
Met een app is het dus mogelijk, maar ik vond het zo handig dat het onder de “schuif” zat bij de SGS… dat kan bij de HOX dus niet?

Jawel, download power controls en klik op enable notification widget. Dan komt er een rij met wifi, 3g, etc in je rolgordijn.

Bewerkt (24 april 2013 15:03)
helitrexfly

helitrexfly

  • Lid sinds 23 mei 2012
  • Berichten 64
  • Reputatie 0
  • #8
  • 19 juni 2012
  • 23:48

Carlos0_0;312977
Je wilt dus dat je de volume knoppen kan uitschakelen waar voor ze bedoeld zijn ik zou zeggen dan sloopt ze er uit, is juist makkelijk om snel te kunnen wisselen als je bezig ben.

Nou nee, misschien gaan we nu een beetje ver off-topic maar ik bedoel dat mijn ontgrendel knopje nog wel eens wordt ingedrukt in mijn broekzak door rennen ofzo en als je dan de volume knoppen gebruikt pas je je beltoon volume aan. Ik wil dus dat je de volume knoppen uit kan zetten in het lockscreen zodat je je beltoon volume daar niet kan aanpassen maar wel het muziek volume ofzo

Bewerkt (24 april 2013 15:03)
Arieblabla

Arieblabla

  • Lid sinds 14 mei 2012
  • Berichten 415
  • Reputatie 0
  • #9
  • 20 juni 2012
  • 14:43

DNyeah;312980
Jawel, download power controls en klik op enable notification widget. Dan komt er een rij met wifi, 3g, etc in je rolgordijn.

DNyeah, idd heb hem net geprobeerd echt super fijne app. @Krivas volgens mij is deze app precies wat je zoekt. toglles in de statusbalk net zoals bij de SGS.

Bewerkt (24 april 2013 15:04)
Krivas

Krivas

  • Lid sinds 24 januari 2011
  • Berichten 35
  • Reputatie 0
  • #10
  • 20 juni 2012
  • 17:21

Ja, inderdaad voor mij ook de oplossing!! Enige jammer vind ik dat je het icoontje bovenin niet kan weglaten. Je kan het wel op transparant zetten, maar dan schuiven de meldingen iets op naar rechts. Maar toch, heel blij mee.

Bewerkt (24 april 2013 15:04)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren