Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Gonnie80

Gonnie80

  • Lid sinds 02 april 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 14 juni 2012
  • 17:49

Ik heb sinds gisteren een htc one x en kan onmogelijk een wifi verbinding maken met ons thuis netwerk.
Ik krijg steeds de melding dat het wachtwoord niet correct is (dit is het wel)
Als ik bij de geavanceerde instelling kijk zie ik wel dat het Ip adres en de gateway op mijn telefoon niet overeen komen met de netwerk gegevens op mijn laptop.
Iemand een idee hoe dit kan worden opgelost.
Btw ik heb een sitecom X2 router

Alvast bedankt
Gonnie

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
Arieblabla

Arieblabla

  • Lid sinds 14 mei 2012
  • Berichten 415
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 juni 2012
  • 17:57

Probeer eens verbinding te maken met de app wifi manager: http://goo.gl/HB017

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 juni 2012
  • 22:40

Hij krijgt niet eens een ip aangezien die niet eens verbinding nog krijg.

Klinkt stom weet je wel zeker dat die klopt heb je hem van je laptop over genomen bijv, Hier kan je bijv makkelijk zien of er een hoofdletter of iets in zit.

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
bas2.0

bas2.0

  • Lid sinds 14 februari 2012
  • Berichten 377
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15 juni 2012
  • 00:16

Welke modem heb je thuis?
Ik heb gelezen dat HTC met bepaalde modems problemen heeft en ze hier hard mee aan het werk zijn om op te lossen.

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
Gonnie80

Gonnie80

  • Lid sinds 02 april 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #5
  • 15 juni 2012
  • 20:34

Ik weet zeker dat het wachtwoord goed is. Heb hem zelf bedacht. en staat voor mijn neus… (sorry ik word er een beetje mal van)
Het is een router van sitecom X2

Bewerkt (24 april 2013 15:02)
copymaster

copymaster

  • Lid sinds 03 augustus 2010
  • Berichten 351
  • Reputatie 0
  • #6
  • 15 juni 2012
  • 20:42

Maak je gebruik van Mac filtering?

Bewerkt (24 april 2013 15:02)
Gonnie80

Gonnie80

  • Lid sinds 02 april 2012
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #7
  • 15 juni 2012
  • 21:27

nee
staat niet in het modem voor zo ver ik kan zien

Bewerkt (24 april 2013 15:02)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren