Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Extronic

Extronic

  • Lid sinds 08 juni 2012
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #1
  • 11 juni 2012
  • 18:38

Hallo, ik heb de HTC One X nu 4 dagen..
Toen ik mijn simkaart er indeed synchroniseerde hij al me contacten van Facebook dus nu heb ik alle telefoonnummers van de mensen die ik op Facebook heb dus ook, terwijl ik die hiervoor nooit had. Ik vind dit best wel irritant want nu heb ik gigantisch veel nummers. Ook zie ik bij sommige mensen als ze mij een whatsapp bericht sturen de naam niet staan maar alleen hun telefoonnummer, best wel irritant want ik weet zo niet wie mij een bericht stuurt. Ook staan allen contacten er dubbel in, in het begin zelfs 3/4 keer, maar heb allen contacten die dubbel stonden verwijderd maar toch staan ze er weer 2 keer in. Kunnen jullie mij vertellen hoe ik dit goed kan krijgen zodat ik wel allen namen gewoon wel kan zien bij whatsapp en hoe ik die dubbele contacten weg krijg.

Bewerkt (24 april 2013 15:00)
Julian

Julian

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 706
  • Reputatie 0
  • #2
  • 11 juni 2012
  • 20:15

Als je al die Facebook contacten niet wil moet je syncen met bestaande contacten, niet alle.
Dan kan je de rest van de contacten koppelen met de nummers in je sim, tel of google account. Dit kun je vinden bij contacten.

Bewerkt (24 april 2013 15:00)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #3
  • 11 juni 2012
  • 22:00

En je kan bij contacten zeggen welke je wil zien dus facebook/whatsapp/hyves/twitter/google enz ik weet niet precies hoe je er komt ik draai al custom rom

Bewerkt (24 april 2013 15:00)
Extronic

Extronic

  • Lid sinds 08 juni 2012
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #4
  • 12 juni 2012
  • 12:25

Ah oké, evengoed bedankt! Ik wil gewoon alleen mijn contacten zien die ik ook alleen maar in mijn oude contactlijst had op me anderen telefoon. Want nu zie ik dus iedereen door dat hij alles ging synchroniseren.. Als ik op het groene telefoontje druk, dan kom je bij telefoon en daar staan al me facebook contacten dus tussen mijn normale contacten, maar er naast bij ‘contacten’ daar staat wel me oude lijst maar dan alles 2x, sommige met een simkaart icoontje er naast en die anderen met een hoofdje ernaast.. Kan iemand mij het stap voor stap uitleggen waar ik heen moet gaan, zodat ik alleen mijn oude contacten weer zie?!

Bewerkt (24 april 2013 15:00)
Arieblabla

Arieblabla

  • Lid sinds 14 mei 2012
  • Berichten 415
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 juni 2012
  • 15:55

je moet de nummers in de contactenlijst opslaan met +316…….. en niet met 06…….., dat wil nog wel eens helpen. Voor de dubbele contacten kun je naar google contacts en dan inloggen met je google account. www.google.com/contacts. Daar kun je heel makkelijk en dubbele contacten selecteren en verwijderen.

Bewerkt (24 april 2013 15:00)
Extronic

Extronic

  • Lid sinds 08 juni 2012
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 juni 2012
  • 13:39

Zou het ook helpen om al mijn contacten gewoon over te typen op de pc? (heb ik al eens gedaan:p) En dan alles uit me telefoon verwijderen en vervolgens er opnieuw erin te zetten maar dan met +316…….. Zal ik dan wel al me contacten kunnen zien @ Whatsapp? Of kan ik ze dan wel gewoon allemaal overnieuw opslaan met 06…….. ?

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
Arieblabla

Arieblabla

  • Lid sinds 14 mei 2012
  • Berichten 415
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 juni 2012
  • 14:29

Als je het overtypt en weer in je telefoon zet (met +31) gaat het bijna zeker goed. Maar dat is wel heel veel werk… It's up 2 u bro!

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
GSX-steR

GSX-steR

  • Lid sinds 31 maart 2011
  • Berichten 139
  • Reputatie 0
  • #8
  • 14 juni 2012
  • 21:19

Ik heb geen fotootjes bij de namen en dat had ik bij mijn DHD wel? Iemand een idee?

Bewerkt (24 april 2013 15:01)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #9
  • 14 juni 2012
  • 22:39

Dit is een fout ergens sinds 4.0 foto's van facebook komen er niet bij

Bewerkt (24 april 2013 15:01)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren