Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6225
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #1
  • 9 april 2012
  • 11:19

Als ik bij Phone identity kijk dan staat er bij IMEI en IMEI SV: Unknown.
Ook Baseband version is unknown.
Opstarten in de Bootloader, staat bij RaDIO-None.

Hebben meer mensen dat?

Bewerkt (24 april 2013 14:35)
Har

Har

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 429
  • Reputatie 0
  • #2
  • 9 april 2012
  • 11:24

Bij mij staat alles keurig ingevuld. Geen blanco of onbekend velden

Bewerkt (24 april 2013 14:35)
Julian

Julian

  • Lid sinds 02 januari 2011
  • Berichten 706
  • Reputatie 0
  • #3
  • 9 april 2012
  • 11:31

Nee daar staat bij mij alles netjes ingevuld… Chinees namaakje ? ;-)

Bewerkt (24 april 2013 14:35)
EricNL

EricNL

  • Lid sinds 15 januari 2010
  • Berichten 334
  • Reputatie 0
  • #4
  • 9 april 2012
  • 16:37

Ook bij mij staat alles netjes vermeld!

Bewerkt (24 april 2013 14:35)

Huawei Nexus 6P 64GB Graphite
Huawei Watch

marinesjeng

marinesjeng

  • Lid sinds 01 oktober 2009
  • Berichten 216
  • Reputatie 20
  • #5
  • 9 april 2012
  • 18:01

Ook hier staat alles netjes ingevuld…

Bewerkt (24 april 2013 14:35)

HTC One M8 - S-OFF - Super CID - OS: converted to GPE 6.0 H10

Marcel20vt

Marcel20vt

  • Lid sinds 14 augustus 2010
  • Berichten 117
  • Reputatie 0
  • #6
  • 9 april 2012
  • 20:06

Bij mij ook nog wel ff een vraagje
Kan de radio niet vinden
Mijn 06 nummer staat er ook en krijg straks een nieuwe nummer wordt
dat ook veranderd

Bewerkt (24 april 2013 14:35)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6225
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #7
  • 9 april 2012
  • 20:11

Bedoel je dat er in de Bootloader ook geen Radio vermeld staat?
Het telefoonnummer staat op de SIMkaart en zodra je er dus een andere SIMkaart instopt wordt daar het nieuwe nummer weergegeven.

Bewerkt (24 april 2013 14:35)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #8
  • 9 april 2012
  • 21:08

Ook netjes ingevuld bij mij

Bewerkt (24 april 2013 14:35)
Patrick

Patrick

  • Lid sinds 14 januari 2009
  • Berichten 6225
  • Reputatie 180
  • AdminAdmin
  • #9
  • 9 april 2012
  • 22:46

Ik heb een aantal Factory Resets gedaan via de instellingen maar dat hielp niks.
Toen deed ik een Factory Reset via de Bootloader en alle info stond er, IMEI en Baseband.
Echter na een half uurtje keek ik weer en de info was weer verdwenen, komt ook niet terug na een reboot.

Toestel kan dus terug naar de winkel want ook al werkt alles wel, het is raar dat iets belangrijks zoals IMEI verdwijnt.


Zou iemand het volgende eens willen proberen:
Zet het toestel in de Vliegtuigmodus, wacht totdat de modus actief is en reboot het toestel.
Zet de Vliegtuigmodus aan zodra het toestel helemaal is opgestart en kijk dan of IMEI nog steeds is ingevuld.

Bewerkt (24 april 2013 14:35)
marinesjeng

marinesjeng

  • Lid sinds 01 oktober 2009
  • Berichten 216
  • Reputatie 20
  • #10
  • 10 april 2012
  • 05:01

Heb het geprobeerd, als ik de telefoon in vliegtuigmodus zet en in vliegtuigmodus reboot krijg ik geen imei/imei sv, als ik dan terug ga naar “normaal” en dus de vliegtuigmodus uitschakel zie ik nog steeds geen imei/imei sv.
na een reboot in “normale” modus is alles weer terug en zie ik mijn imei/imei sv weer

hoop dat je er iets aan hebt!

Let wel…mijn toestel is geroot en draai een custom rom, misschien dat het daarom wel werkt en afwijkt van de stock-versie

Bewerkt (24 april 2013 14:35)

HTC One M8 - S-OFF - Super CID - OS: converted to GPE 6.0 H10

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren