Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

mrmol

mrmol

  • Lid sinds 25 oktober 2014
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #1
  • 25 oktober 2014
  • 16:01

Ik heb een vraagje:
Weet iemand waarom ik altijd alleen g heb staan in mijn menubalk, maar geen 3g? Mijn buurman heeft dezelfde telefoon, maar ontvangt wel 3g. G staat voor gsm (oftewel 2g) en 3g staat volgens mij voor wcdma. Als ik hem op gsm/wcdma heb staan, krijg ik dus alleen g. Maakt niet uit waar in nederland ik ben, altijd heb ik g. Als ik hem op alleen wcdma heb staan, valt mijn bereik weg. Heeft iemand hier een oplossing voor?

psybi

psybi

  • Lid sinds 22 juli 2010
  • Berichten 329
  • Reputatie 50
  • #2
  • 26 oktober 2014
  • 10:13

Kan je eens het volgende proberen?
Instellingen –> Meer… (in het bovenste menu'tje) –> Mobiele netwerken –> Namen toegangspunten –> Menu knop indrukken –> Standaardinstellingen herstellen.

mrmol

mrmol

  • Lid sinds 25 oktober 2014
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #3
  • 26 oktober 2014
  • 11:01

Dan heb ik wel bereik, maar geen verbinding met het mobiele netwerk.

psybi

psybi

  • Lid sinds 22 juli 2010
  • Berichten 329
  • Reputatie 50
  • #4
  • 26 oktober 2014
  • 11:20

Staat bij “Instellingen –> Meer… (in het bovenste menu'tje) –> Mobiele netwerken –> ”Gegevens toegang" aangevinkt?

mrmol

mrmol

  • Lid sinds 25 oktober 2014
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #5
  • 26 oktober 2014
  • 11:23

Ja, die staat ook aangevinkt.

psybi

psybi

  • Lid sinds 22 juli 2010
  • Berichten 329
  • Reputatie 50
  • #6
  • 26 oktober 2014
  • 11:27

Zou je kunnen kijken of je met een ander toestel (bijvoorbeeld die van je buurman) je wel 3g bereik hebt met jou simkaart?

mrmol

mrmol

  • Lid sinds 25 oktober 2014
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #7
  • 26 oktober 2014
  • 11:28

Dat heb ik al gedaan, hij krijgt wel 3g en ik krijg ook alleen 2g met zijn simkaart

psybi

psybi

  • Lid sinds 22 juli 2010
  • Berichten 329
  • Reputatie 50
  • #8
  • 26 oktober 2014
  • 11:38

Dan zou je denk ik toch je toestel naar fabrieksinstellingen moeten zetten.
Maar je moet dan wel eerst even een back-up van al je foto's (en voor de zekerheid contacten) maken.

Dat kan via “Instellingen –> Back-up maken en opnieuw instellen –> fabrieksinstellingen”

mrmol

mrmol

  • Lid sinds 25 oktober 2014
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #9
  • 26 oktober 2014
  • 11:55

Gedaan, maar heeft niets geholpen. Ik heb dit ook al een paar keer eerder gedaan. Ook cache leeg gemaakt enzo. Heeft niks geholpen.

psybi

psybi

  • Lid sinds 22 juli 2010
  • Berichten 329
  • Reputatie 50
  • #10
  • 26 oktober 2014
  • 11:58

Maar met jou simkaart in zijn toestel had je dus wel 3G?
hmm.. is je toestel al meer dan 2 jaar oud? Als dat niet zo is dan zou je hem nog terug kunnen sturen voor reparatie.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren