Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

androiduser16

androiduser16

  • Lid sinds 31 januari 2012
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #1
  • 29 november 2012
  • 17:32

ik als nieuwe bezitter van de one s heb een vraagje
mijne vorige telefoon de galaxy s had als ik de statusblak omlaag scrolde ik meteen wifi etc uit kon zetten, helaas is dat bij de one s niet zo is er misschien een app die dat kan doen. mvg

Bewerkt (24 april 2013 15:55)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #2
  • 29 november 2012
  • 18:33

Nee dan moet je geroot zijn en een custom rom draaien, Je moet of balk naar beneden slepen en rechts boven daar op instellingen klikken.
Of je installeert een mooie app die allerlij functies heeft en een hele mooie widget.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zdworks.android.toolbox&hl=nl

Deze gebruik ik ook zit alles in vind ik net zo makkelijk.

Bewerkt (24 april 2013 15:55)
androiduser16

androiduser16

  • Lid sinds 31 januari 2012
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #3
  • 29 november 2012
  • 18:55

jammer maar tog bedankt

Bewerkt (24 april 2013 15:55)
ndPix

ndPix

  • Lid sinds 31 mei 2011
  • Berichten 78
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 november 2012
  • 06:54

Installeer Power Toggles, dan heb je ze terug.

Bewerkt (24 april 2013 15:55)
Jarco

Jarco

  • Lid sinds 26 augustus 2010
  • Berichten 133
  • Reputatie 0
  • #5
  • 30 november 2012
  • 12:01

widgetsoid app doet ook wat je wilt, de gebruik ik. kan ook direct veel meer

Bewerkt (24 april 2013 15:56)
wildvuur

wildvuur

  • Lid sinds 05 september 2011
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #6
  • 30 november 2012
  • 20:25

Gebruik zelf de standaard widget.

Bewerkt (24 april 2013 15:56)
Jarco

Jarco

  • Lid sinds 26 augustus 2010
  • Berichten 133
  • Reputatie 0
  • #7
  • 1 december 2012
  • 22:03

standaard wigdet ?

volgens mij hebben we het niet over dezelfde functionaliteit.

Bewerkt (24 april 2013 15:56)
ndPix

ndPix

  • Lid sinds 31 mei 2011
  • Berichten 78
  • Reputatie 0
  • #8
  • 4 december 2012
  • 11:19

Wildvuur heeft het op de widget op je scherm, wij op de toggles als je de statusbar naar beneden trekt

Bewerkt (24 april 2013 15:58)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren