Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

flyerman

flyerman

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 267
  • Reputatie 0
  • #1
  • 11 februari 2015
  • 12:09

Ik heb na de laatste update romcleaner gedraaid om een hoop rotzooi te verwijderen. Ook is tone de OTA mogelijkheid verdwenen.

Ik heb de lollipop zip gedownload maar krijg een foutmelding bij het installeren.

Ik heb al van alles gebropeerd. factory resets, dalvik cacje wipes etc. Ik wil eigenlijk terug naar de instellingen voor de
romcleaner opschoning.

Hoe kom ik volledig terug op een originele Stock Rom?

Bedankt

Bewerkt (11 februari 2015 12:09)
Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #2
  • 11 februari 2015
  • 12:31

is je toestel s-off of heeft hij alleen een unlocked bootloader?

en welke zip probeer je dan te instaleren.

flyerman

flyerman

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 267
  • Reputatie 0
  • #3
  • 11 februari 2015
  • 12:37

Ik heb alleen een unlocked bootloader. Ik heb van een van de sites die jij volgens mij in een post noemde een Lollipop T mobile gedownload, maar die installeerd niet

Ik wil eigenlijk terug zodat ik een OTA kan doen. Ik heb een restore gedaan van de romcleaner, nu geeft HTC blinkfeed continue de melding dat ie gestopt is en kan ik nergens bij komen.

Na een factory reset werkt ie wel weer op 4.4.4 maar geen OTA optie

Bewerkt (11 februari 2015 12:47)
Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #4
  • 11 februari 2015
  • 13:09

heb je ook al geprobeerd om de stock recovery te flashen.

als dat niet lukt ben ik bang dat je de stock rom moet flashen wat bij jou cid nummer hoort.

welke post bedoel je dan en welke rom probeer je dan te installeren, misschien een link erna toe is wel handig.

flyerman

flyerman

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 267
  • Reputatie 0
  • #5
  • 11 februari 2015
  • 13:09

Helaas hangt ie nu in het HTC opstart scherm en daar kom ik ff niet uit.

Daar ben ik weer uit, heb waarschijnlijk ff teveel opgeschoond. Moet nu een T mobile rom zien te vinden die ik er op kan zetten.



Bewerkt (11 februari 2015 13:17)
Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #6
  • 11 februari 2015
  • 13:13

om uit die modus te komen houdt de powerknop en volumeknop in het midden allebij ingedrukt tot dat het scherm uit gaat en dan is hij uit dat scherm.

flyerman

flyerman

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 267
  • Reputatie 0
  • #7
  • 11 februari 2015
  • 13:18

Was er al uit gekomen, bedankt. Zoek nu een ROM, Staat geen OS meer op de telefoon.

flyerman

flyerman

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 267
  • Reputatie 0
  • #8
  • 11 februari 2015
  • 14:26

@Gizmobinky

Post weet ik niet meer maar dit is de link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2701376

Probleem is dat ik voor mijn CID T-MOB003 niets kan vinden om stock terug te zetten. Ik heb loader 3.19.0.00

Verwijderd_Account_47307

Verwijderd_Account_47307

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6516
  • Reputatie 250
  • #9
  • 11 februari 2015
  • 14:57

je zou deze stock rom hier kunnen flashen die is onafhankelijk van je cid mid moet wel overeen komen.

via de bovenste link kom je dan hier terecht en daar kun je weer de system dump Android 4.4.4 + HTC Sense 6.0 3.28.401.9 flahen plus de stock recovery als je deze flashed weet je meteen of je updates ontvangt en kunt doorvoeren.

de stock recovery zit in de rooting tools.

Bewerkt (11 februari 2015 15:03)
flyerman

flyerman

  • Lid sinds 15 januari 2011
  • Berichten 267
  • Reputatie 0
  • #10
  • 11 februari 2015
  • 15:42

Ik heb nu even een Viper Rom er opgezet en kijk even hoe die bevalt en anders ga ik jouw bovenstaande uit proberen. Heb nl niet zo veel tijd meer voor ik op vakantie ga. Bedankt in ieder geval

Bewerkt (11 februari 2015 16:24)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren