Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

vjim

vjim

  • Lid sinds 31 augustus 2010
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 november 2010
  • 10:38

Ik heb mijn magic enige tijd geleden geroot naar CM via de tutorial die ook op dit forum staat. Nou weet ik niet hoe het komt maar bij mij draait dit verschrikkelijk traag en vreet het erg veel batterij

Weet iemand een makkelijke tutorial waarmee ik hem terug kan zetten naar de originele 1.6? Ben zelf namelijk echt een leek hierin, was al erg trots op mezelf dat het gelukt was om mijn magic te rooten :p

Bewerkt (8 november 2010 10:38)
JoryM

JoryM

  • Lid sinds 20 juli 2009
  • Berichten 168
  • Reputatie 0
  • #2
  • 21 november 2010
  • 10:33

Heb je geen nandroid backup?

Je kan altijd CM4 (Is volgens mij 1.6) op je magic flashen.

Bewerkt (21 november 2010 10:33)
Kwabbernoot

Kwabbernoot

  • Lid sinds 23 oktober 2009
  • Berichten 754
  • Reputatie 0
  • #3
  • 8 december 2010
  • 22:26

Ik ben sinds gisteren ook weer naar 1.6 gegaan. Ik draaide met CM 6.1 maar die was niet vooruit te branden. Ik draai nu ZX donut versie 2.8 en dat draait weer als een tiet. Heerlijk snel en je vraagt je af waarom ik zo nodig eclair en daarna froyo op mijn magic wilde hebben.

Ik weet niet in hoeverre de vraag nog actueel is maar die kun je er gewoon overheen flashen, even wipen en gaan.

Groeten…

Bewerkt (8 december 2010 22:26)
vjim

vjim

  • Lid sinds 31 augustus 2010
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #4
  • 11 december 2010
  • 12:05

JoryM;61509
Heb je geen nandroid backup?

Je kan altijd CM4 (Is volgens mij 1.6) op je magic flashen.

Ok ik wist niet dat die er was :p, moet ik hem daarvoor eerst weer terugzetten naar 1,5 of kan ik direct vanaf mijn CM (6.1) naar CM 4?

Bewerkt (11 december 2010 12:05)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #5
  • 11 december 2010
  • 13:02

Als je toestel snel was op CM en hij is ineens traag dan kan het een app zijn wat een beetje buggy is.
Zo niet dan kun je ook een factory reset doen om hem weer, als vanouds, snel te krijgen.
Je hoeft er dus niet voor terug naar 1.6 (wie wil dat nou)

Bewerkt (11 december 2010 13:02)

Samsung Galaxy S8+

vjim

vjim

  • Lid sinds 31 augustus 2010
  • Berichten 12
  • Reputatie 0
  • #6
  • 13 december 2010
  • 18:59

AVS;67801
Als je toestel snel was op CM en hij is ineens traag dan kan het een app zijn wat een beetje buggy is.
Zo niet dan kun je ook een factory reset doen om hem weer, als vanouds, snel te krijgen.
Je hoeft er dus niet voor terug naar 1.6 (wie wil dat nou/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" /> )

Haha true, ik heb net whatsapp eraf gehaald en dat helpt wel veel, maar het is nog niet helemaal perfect. Maar als ik een factory reset doe, zal dat toch verder niet veel helpen omdat hij dan nog steeds op dezelfde CM draait? :p

Bewerkt (13 december 2010 18:59)
metal-ace

metal-ace

  • Lid sinds 06 maart 2010
  • Berichten 102
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 december 2010
  • 21:35

Logica?!
Iemand vraag om terug te gaan naar 1.6 versie van htc of vodafone en iemand anders begint over CM4.

Is het mogelijk om terug te gaan naar de ORIGINELE 1.6 versie van vodafone?
Zoja, HOE?

Bewerkt (18 december 2010 21:35)
genie13

genie13

  • Lid sinds 12 januari 2010
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #8
  • 21 december 2010
  • 15:00

Kijk hier op http://www.androidworld.nl/forum/htc-magic/10644-htc-magic-terug-naar-orginele-vodafone-1-6-rom.html en kijk bij de post met de grote rode letters. Als je naar 1.6 gaat hoef je geen update uit te voeren

Bewerkt (21 december 2010 15:00)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren