Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

hurnen

hurnen

  • Lid sinds 04 november 2010
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 4 november 2010
  • 10:27

Ik heb een htc magic (vodafone) en draait nu zo'n 3 weken de froyo mod van Cyanogen op. werkte prima.
Maar nu ziet ie ineens geen sim card meer en ook de SD card is niet te benaderen.
Niet via android en ook niet via de recovery (CyanogenMod v1.4 + JF)
de recovery geeft deze melding E: can't mount SDCARD
Ook windows ziet geen SD kaart meer.

Het 8 gig sd kaartje is verder in orde, en ook met m'n sim kaart is niets mis.
Via Fastboot kan ik telefoon nog wel benaderen maar heb geen rechten om bestanden van PC naar telefoon te kopieëren (NOT ALLOWED)

Ik kan nog wifi-en maar verder werkt er niets.

Weet iemand nog een oplossing of heb ik echt een “steen” ?

Bewerkt (4 november 2010 10:27)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #2
  • 4 november 2010
  • 17:05

Eens opnieuw proberen om een andere rom te installeren !

Bewerkt (4 november 2010 17:05)
hurnen

hurnen

  • Lid sinds 04 november 2010
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #3
  • 4 november 2010
  • 17:15

@i_like_android
alleen hoe installeer je een rom als je sd kaart niet gezien wordt door het toestel?

Bewerkt (4 november 2010 17:15)
fifarunnerr

fifarunnerr

  • Lid sinds 13 juli 2010
  • Berichten 1846
  • Reputatie 10
  • #4
  • 4 november 2010
  • 17:37

En terugzetten naar fabrieksinstellingen?

Bewerkt (4 november 2010 17:37)
Kobe

Kobe

  • Lid sinds 17 maart 2010
  • Berichten 318
  • Reputatie 0
  • #5
  • 4 november 2010
  • 17:52

Je kan toch een ROM op je kaart zetten via de pc om te flashen en dan vanuit de flashmodus (Home + standby knop als ik me niet vergis) zou die de SD-kaart toch wel moeten kunnen lezen. Indien dat niet het geval is zal je toch hardware matig moeten zoeken vrees ik.

Bewerkt (4 november 2010 17:52)
hurnen

hurnen

  • Lid sinds 04 november 2010
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #6
  • 4 november 2010
  • 19:48

dank voor de reacties maar:

Terugzetten naar fabrieksinstellingen heb ik gedaan, maar dat lost niets op

En ook met het flashen wordt sd card niet gevonden.
Ik ben ook bang dat t een hardware probleem is

Bewerkt (4 november 2010 19:48)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren