Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Dundee69

Dundee69

  • Lid sinds 18 november 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 november 2011
  • 20:22

Heb hier een HTC magic maar mijn WIFI werkt niet. Heb de telefoon al enkele malen een hard-reset gegeven maar niets helpt. Alles werkt maar de WIFI krijg ik niet aan. Wil de WIFI inschakelen maar daarna geeft hij fout aan en verder niets. Wie o wie kan mij meehelpen. Alvast bedankt Martin……..

Bewerkt (18 november 2011 20:22)
niekie

niekie

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 802
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 november 2011
  • 20:35

Gaat hij wel scannen? Misschien je router een keer resetten.

Bewerkt (18 november 2011 20:35)
Dundee69

Dundee69

  • Lid sinds 18 november 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 november 2011
  • 21:13

Gaat ook niet scannen, router is goed.

Bewerkt (18 november 2011 21:13)
niekie

niekie

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 802
  • Reputatie 0
  • #4
  • 18 november 2011
  • 21:57

Ok welke fout geeft hij aan dan?

Bewerkt (18 november 2011 21:57)
Dundee69

Dundee69

  • Lid sinds 18 november 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 november 2011
  • 21:57

Kan het niet zo zijn dat ik ergens een schakelaar moet indrukken of overhalen?????? Ergens in de telefoon, heb je ook wel bij laptops??

Bewerkt (18 november 2011 21:57)
Dundee69

Dundee69

  • Lid sinds 18 november 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #6
  • 18 november 2011
  • 21:58

Hij geeft gewoon fout aan en verder niets??

Bewerkt (18 november 2011 21:58)
niekie

niekie

  • Lid sinds 20 november 2010
  • Berichten 802
  • Reputatie 0
  • #7
  • 18 november 2011
  • 21:58

Dat is toch wifi inschakelen

En hoezo is je router goed? ip kan blijven hangen
Ik zou toch een reset proberen ook al werken andere apparaten wel op de router.

Bewerkt (18 november 2011 21:58)
Dundee69

Dundee69

  • Lid sinds 18 november 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #8
  • 18 november 2011
  • 22:12

Als ik de wifi wil inschakelen krijg ik fout te staan en verder niets Ik kan hem dus niet inschakelen.

Bewerkt (18 november 2011 22:12)
Dundee69

Dundee69

  • Lid sinds 18 november 2011
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #9
  • 18 november 2011
  • 22:28

HED DIT ERGENS ANDERS GELEZEN, KAN DIT OOK HET PROBLEEM WEZEN EN HOE MOET DIT DAN VERDER:::::it is al veel besproken, gebruik de zoekfunctie eens.

Om je in de richting te helpen:

Je hebt een desire die je zelf hebt unbrand (of laten doen)
Hierdoor is je probleem ontstaan, enige optie momenteel is te downgraden naar 2.1 en vandaaruit weer naar 2.2 Froyo te gaan en dan de update te laten liggen. of de RUU 2.2. te nemen waar de update al in verwerkt zit.

Bewerkt (18 november 2011 22:28)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren