Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

riesart

riesart

  • Lid sinds 19 oktober 2009
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 oktober 2009
  • 18:18

Ik heb net de HTC Magic van Vodafone. Moddervet toestel!
Echter … ik sloot hem aan op mijn laptop en er gebeurde … niets …


Nu ben ik al twee dagen bezig met het afstruinen van het internet op zoek naar een oplossing. Echt van alles geprobeerd. En dan bedoel ik echt van alles
- usb debug aan/uit
- drivers / android sdk gedownload/proberen te installeren
- allerlei enge dingen gedaan met registersleutels
- .inf bestanden aangepast

Niets werkt. De situatie is als volgt:
- Phone: HTC Magic Vodafone, black
- Laptop
- Windows Vista SP2
- phone aan laptop: ‘onbekend apparaat’ wordt geïnstalleerd, maar ‘heeft en storing veroorzaakt, windows herkent het apparaat niet meer’
- manueel installeren: driver niet geldig (geen enkel gevonden driver)
- geen usb-icoon in de phone
- android adb geïnstalleerd, maar ‘driver is niet gestart’
- HTC sync geïnstalleerd: geen verbinding

Nou weet ik het niet meer. :eek:
Misschien dat een andere Magic gebruiker me kan helpen?

Al vast dank,

Richard

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
2magic

2magic

  • Lid sinds 06 augustus 2009
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #2
  • 19 oktober 2009
  • 19:30

Bij mij werkte die ook niet na het aansluiten,van de usb kabel.
Heb hem uitgezet, heb kabel er in gelaten en opnieuw opgestart,toen herkende hij hem wel ,su6
Heb een white.
ook sp2

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
riesart

riesart

  • Lid sinds 19 oktober 2009
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #3
  • 23 oktober 2009
  • 10:04

Heb ik dus ook al 1000 gedaan … geen resultaat. Zit nu maar in de google cloud = naar gmail, dan naar de magic, hmmmm

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Garduna

Garduna

  • Lid sinds 26 september 2009
  • Berichten 426
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 oktober 2009
  • 10:55

Heb je al geprobeerd met Vista in safe modus?

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Kwabbernoot

Kwabbernoot

  • Lid sinds 23 oktober 2009
  • Berichten 754
  • Reputatie 0
  • #5
  • 23 oktober 2009
  • 10:58

Wellicht een domme vraag maar heb je na het aansluiten op de pc de SD-kaart wel gekoppeld op de telefoon?

Groeten…

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Roel

Roel

  • Lid sinds 03 september 2009
  • Berichten 218
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23 oktober 2009
  • 11:14

Kwabbernoot;8916
Wellicht een domme vraag maar heb je na het aansluiten op de pc de SD-kaart wel gekoppeld op de telefoon?

Groeten…

Moet wel, anders krijgt hij niet eens een melding dat er een apparaat is gevonden.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Kwabbernoot

Kwabbernoot

  • Lid sinds 23 oktober 2009
  • Berichten 754
  • Reputatie 0
  • #7
  • 23 oktober 2009
  • 11:29

zed85;8918
Moet wel, anders krijgt hij niet eens een melding dat er een apparaat is gevonden.

Jawel, die melding krijg je (althans ik) wel. Net nog effe gecheckt.

Groeten…

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
riesart

riesart

  • Lid sinds 19 oktober 2009
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #8
  • 23 oktober 2009
  • 12:08

Safe mode nog niet geprobeerd. Kaart gekoppeld.
Heb ook nog NOOIT een usb icoon op de telefoon gehad.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Kwabbernoot

Kwabbernoot

  • Lid sinds 23 oktober 2009
  • Berichten 754
  • Reputatie 0
  • #9
  • 23 oktober 2009
  • 12:18

Begint de telefoon wel met opladen als ie aan de computer gekoppeld is?

Groeten…

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
riesart

riesart

  • Lid sinds 19 oktober 2009
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #10
  • 23 oktober 2009
  • 12:59

Ja opladen gaat wel. Denk dat het probleem bij mijn vista installatie ligt: safe mode wil niet opstarten en hangt bij lezen van drivers …

Ach ja, houdt je van de straat …

Bewerkt (22 april 2013 12:14)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren