Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

  • Xiaomi Mi Note 10 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

fritske

fritske

  • Lid sinds 07 september 2009
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 september 2009
  • 09:42

Zoals de titel dus zegt,

Mijn htc magic heeft sinds gister avond een probleem. ik krijg geen 3g verbinding meer.

wat kan ik hier aan doen??

Fritske

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
maartenw

maartenw

  • Lid sinds 30 september 2009
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #2
  • 30 september 2009
  • 10:03

Heb ik ook last van. Reboot wil nog wel eens helpen of je opnieuw registreren op het VF netwerk via connectie instellingen. Heb al gekeken op het vodafone uk forum waar een lange post op staat. Het is niet geheel duidelijk of dit nou hardware, android os of vodafone perikelen zijn (VF in mijn geval dan, weet niet welke provider je hebt)
Heb al een call gelogd bij VF maar zij verwijzen me naar de winkel om het toestel na te laten kijken.
Heb je wel de originele VF HTC Magic ROM er op staan?

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
fritske

fritske

  • Lid sinds 07 september 2009
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #3
  • 30 september 2009
  • 10:09

maartenw;7802
Heb ik ook last van. Reboot wil nog wel eens helpen of je opnieuw registreren op het VF netwerk via connectie instellingen. Heb al gekeken op het vodafone uk forum waar een lange post op staat. Het is niet geheel duidelijk of dit nou hardware, android os of vodafone perikelen zijn (VF in mijn geval dan, weet niet welke provider je hebt)
Heb al een call gelogd bij VF maar zij verwijzen me naar de winkel om het toestel na te laten kijken.
Heb je wel de originele VF HTC Magic ROM er op staan?

Hoe kan ik opnieuw registreren? ik heb net connecties gedaan en aan geklikt en kwam er te staan: geregistreerd

Ik heb gewoon vodafone.

Het is de orginele VF HTC magic rom

Ik ga strax ook even naar vodafone vragen.. want dit moet toch niet kunnen na 3 weken…

Fritske

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
makkie88

makkie88

  • Lid sinds 01 september 2009
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #4
  • 30 september 2009
  • 10:14

vodafone heeft momenteel dataproblemen, ook Mijn vodafone op de site werkt niet

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
fritske

fritske

  • Lid sinds 07 september 2009
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #5
  • 30 september 2009
  • 10:17

Dus deze moet het vandaag weer gewoon gaan doen??

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
maartenw

maartenw

  • Lid sinds 30 september 2009
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #6
  • 30 september 2009
  • 10:34

Mijn 2G/3G verbinding doet het even en valt dan weer weg. Op de VF site staat dat er een storing is in de systemen zoals mY VF en VF zakelijk etc. Niet dat het hele netwerk plat ligt.
Wat ik zie op het forum in de UK is dat mensen met een HTC Magic hier heel veel last van hebben. Lijkt een HW issue of iets met de firmware waar een fout in zit.
Post alsjeblieft even wat er uit je contact met VF is gekomen, dan helpen we elkaar…

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
maartenw

maartenw

  • Lid sinds 30 september 2009
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #7
  • 30 september 2009
  • 10:42

Is inderdaad een storing, dat melden ze als je VF belt.
Excuses aan Makkie

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
ju!es

ju!es

  • Lid sinds 30 september 2009
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #8
  • 30 september 2009
  • 11:17

Ik ben naar aanleiding van dit probleem ook gaan zoeken. Zodoende ben ik hier terecht gekomen.

Maartenw, wat ik uit jou posts begrijp is dat VF een storing heeft en dat deze tzt opgelost zal worden. Top dat je deze edit en iedereen van de situatie op de hoogte houdt.
Gelukkig ligt het niet aan mijn Hero… (tenminste ga ik fkes van uit). Als VF een storing heeft, maakt het niet uit of het om een HTC Magic of HTC Hero gaat, toch.

Site VF

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
fritske

fritske

  • Lid sinds 07 september 2009
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #9
  • 30 september 2009
  • 19:44

Het is een storing van VF dit melde ze in de winkel.. deze moest het vanavond weer gaan doen..

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
dennissmit

dennissmit

  • Lid sinds 07 augustus 2009
  • Berichten 129
  • Reputatie 0
  • #10
  • 3 oktober 2009
  • 18:49

Ik heb dit ook gehad en moest van data support naar een vodafone citypoint om een nieuwe SIM kaart te halen.
Door de grote storing van afgelopen week hebben ze een update op het netwerk gedaan waardoor mijn 3G niet meer werkten. De oorzaak voor mij was dat mijn oude SIM kaart van 5 jaar oud niet volledig 3g ondersteunde, en door de update helemaal niet meer.

Nieuwe kaart gehaald (kost niks) en alles werkte weer na behoren

Bewerkt (22 april 2013 12:13)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren