Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

koeleco

koeleco

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 december 2010
  • 22:10

Hoi!

Sinds enige dagen heb ik mijn HTC Legend geupdate naar 2.2.
Daarna heb ik een factory reset uitgevoerd om ‘clean’ te beginnen.

Ik ben nu 2 dagen verder en heb erg veel last van:

- haperende schermen
- programma's die erg lang erover doen om op te starten
- scrollen in bijv facebook reageert traag en niet direct

Ik heb ongeveer 50MB vrij voor programma's.

Iemand anders hier last van?
Ik heb HTC al aangeschreven of hier een update voor komt.

thanks!
Co

Bewerkt (13 december 2010 22:10)
CrazyPhunk

CrazyPhunk

  • Lid sinds 17 juli 2010
  • Berichten 26
  • Reputatie 0
  • #2
  • 13 december 2010
  • 23:39

Als het goed is verhelpt dit alles

Instellingen - Applicaties - Ontwikkeling - vink USB-foutopsporing aan

Bewerkt (13 december 2010 23:39)
F-energy

F-energy

  • Lid sinds 17 maart 2010
  • Berichten 223
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 december 2010
  • 03:36

Wat je ook kan proberen:
Reboot, uitzetten sim sdkaart en batterij er uit, na ong10 seconde de batterij er weer in en opstarten zonder sim en sdkaart, daarna weer uit zetten en sim en sdkaart ook weer er in, en weer opnieuw telefoon opstarten. (heeft voor mij gewerkt)

Bewerkt (14 december 2010 03:36)
koeleco

koeleco

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 december 2010
  • 09:17

Thanks!

Ik heb vanochtend de reset van F-energy geprobeerd, ben benieuwd.

Hebben jullie hier geen last van? Kan het zijn dat een programma gewoon niet goed 2.2 compatible is? Alles heb ik uit de markt gedownload, geen eigen apk geïnstalleerd.
Het programma wat wel heel traag lijkt is Navigon Select wat ik heb voor de route planner. Iemand hier last van?

Verder hebben jullie veel geïnstalleerd? Als ik echt alle apps installeer die ik wil hebben houd ik 15MB over. Maar wil wat meer over houden zodat het misschien soepeler loopt, of slaat dit nergens op….?!

@CRAZYPUNK: Verder USB DEBUG. Is dit heel ingewikkeld, of wat kan ik hiermee zien?

bedankt voor de hulp

Bewerkt (14 december 2010 09:17)
pavibo

pavibo

  • Lid sinds 31 augustus 2010
  • Berichten 85
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 december 2010
  • 14:09

#koeleko heb jij jou apps naar sd kaart gezet misschien dat ff proberen via

menu , instellingen , applicaties , applicaties beheren , dan kan je bovenaan 4 vakken kiezen en je moet zijn waar je gelijk in terecht komt ‘'gedownload’' daar stuk voor stuk aanvinken en dan kiezen ‘'naar sdkaart zetten’'….. let wel op nog niet alle apps kunnen naar sd kaart.

Bewerkt (14 december 2010 14:09)
koeleco

koeleco

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 december 2010
  • 14:45

Hoi Pavibo,

Er staat niks op SD kaart, meeste apps kunnen dit helaas nog niet.

Ik heb nogmaals een factory reset gedaan, en begin nu langzaam alle apps te installeren om na te gaan of er een app misschien ‘dwars’ zit.

Je houdt zowiezo heel weinig MB over als je de broodnodige apps installeerd, zelfs als je apps naar SD gebruikt.

Tot nu toe loopt het toestel nog soepel, misschien was het toch de Navigon software die de problemen geeft.
Iemand ervaring hiermee?

Bewerkt (14 december 2010 14:45)
koeleco

koeleco

  • Lid sinds 13 december 2010
  • Berichten 16
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 december 2010
  • 19:17

Ik heb nu Systempannel App geïnstallleerd, hiermee kan je CPU verbruik monitoren en opslaan.

Hopelijk komt hier meer uit!

Bewerkt (14 december 2010 19:17)
CrazyPhunk

CrazyPhunk

  • Lid sinds 17 juli 2010
  • Berichten 26
  • Reputatie 0
  • #8
  • 14 december 2010
  • 20:13

koeleco;68914
@CRAZYPUNK: Verder USB DEBUG. Is dit heel ingewikkeld, of wat kan ik hiermee zien?

Je hoeft deze alleen maar aan te vinken, bij mij was toen gelijk het hele probleem opgelost, en mn telefoon loopt als een tierelier!

Bewerkt (14 december 2010 20:13)
Burrn

Burrn

  • Lid sinds 20 augustus 2010
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #9
  • 15 december 2010
  • 19:08

USB-foutopsporing aanzetten is inderdaad het makkelijkste wat er is. Gebruik je eigenlijk een taskmanager?

Bewerkt (15 december 2010 19:08)
pavibo

pavibo

  • Lid sinds 31 augustus 2010
  • Berichten 85
  • Reputatie 0
  • #10
  • 16 december 2010
  • 12:43

zijn er nog andere ideeen om de tel sneller te maken . hier onder de wel en niettes
wat ik al gedaan heb

wel
usb foutopsporing aan gezet
apps naar sd gezet
wis cache regelmatig

wat ik niet wil doen
harde reset (sim+batt eruit ect ect
factorie reset want dan ben ik alles kwijt en moet dan alles weer opnieuw downloaden enzo

als jullie zeggen dat het echt goed is om een factorie reset te doen geef dan is voor en nadelen ervan aub

bedankt

Bewerkt (16 december 2010 12:43)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren