Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Samsung Galaxy S10 Lite

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

vaatwastabletje

vaatwastabletje

  • Lid sinds 21 november 2010
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #1
  • 21 november 2010
  • 22:34

Ik ging een update doen op mijn HTC hero, en na update blijft het toestel hangen bij het vervelende boot scherm van htc.
verder als ik het toestel opstart met volume omlaag, krijg je enkel het menu om fastboot te kiezen en de simlock.

is er een manier om via USB in dit menu bijv een nieuwe rom te instaleren?

Bewerkt (21 november 2010 22:34)
87Vortex87

87Vortex87

  • Lid sinds 06 oktober 2009
  • Berichten 845
  • Reputatie 0
  • #2
  • 21 november 2010
  • 23:12

Ik neem aan dat je een custom ROM erop hebt gezet? Als dat het geval is heb je in het verleden ook de bootloader vervangen en een bootloader van amon-ra erop gezet.

door weer in de bootloader te komen, HOME + Power kun je gewoon weer even een wipe uitvoeren van alles en een nieuwe ROM flashen. Zorg er voor dat dit een andere is dan je hebt geflasht, of in elk geval een ander bestand van dezelfde ROM (de ROM kan namelijk gecorrumpeerd zijn.

Bewerkt (21 november 2010 23:12)
vaatwastabletje

vaatwastabletje

  • Lid sinds 21 november 2010
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 november 2010
  • 23:14

87Vortex87;61788
Ik neem aan dat je een custom ROM erop hebt gezet? Als dat het geval is heb je in het verleden ook de bootloader vervangen en een bootloader van amon-ra erop gezet.

door weer in de bootloader te komen, HOME + Power kun je gewoon weer even een wipe uitvoeren van alles en een nieuwe ROM flashen. Zorg er voor dat dit een andere is dan je hebt geflasht, of in elk geval een ander bestand van dezelfde ROM (de ROM kan namelijk gecorrumpeerd zijn.

Thanks! Ik zit nu in de clockworkmod recovery, inderdaad een custom rom, ik had me eigen desire al een op gezet maar deze was voor op me werk
ik wist niet van de Home + aan combi, thanks

Bewerkt (21 november 2010 23:14)
87Vortex87

87Vortex87

  • Lid sinds 06 oktober 2009
  • Berichten 845
  • Reputatie 0
  • #4
  • 21 november 2010
  • 23:32

elk toestel heeft zijn eigen hardware-knop combinatie om in de recovery te komen. voor de hero is dat home + powerVerder geen hulp nodig?

Bewerkt (21 november 2010 23:32)
vaatwastabletje

vaatwastabletje

  • Lid sinds 21 november 2010
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #5
  • 21 november 2010
  • 23:38

Ben op het moment nog aan het kijken welke nu een goede rom is voor op de Hero, moet eigenlijk wel nog sense hebben met navigatie iedergeval.
ben op het moment sensehero aan het instaleren..

Bewerkt (21 november 2010 23:38)
87Vortex87

87Vortex87

  • Lid sinds 06 oktober 2009
  • Berichten 845
  • Reputatie 0
  • #6
  • 21 november 2010
  • 23:43

Sensehero is 2.1. Waarschijnlijk B5 of niet? Die werkt echt super lekker. Zelf ben ik fan van Elelinux ROM 2.2, maar dat is zonder sense. Op dit moment wordt er gewerkt aan sense voor 2.2, maar is nog niet stabiel en in de beta-fase. Camera en GPS werken niet lekker.

Bewerkt (21 november 2010 23:43)
vaatwastabletje

vaatwastabletje

  • Lid sinds 21 november 2010
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #7
  • 21 november 2010
  • 23:52

Ik heb er nu B4 op gezet, het is voor me werk (een demotoestel in de KPN winkel) en het enige wat eigenlijk belangrijk is is snelheid en werkende navigatie.
ik zoek voor mijn eigen toestel (htc desire) wel voor de beste rom, heb jij daar nog een tip in? ik draai nu cyanogenmod 6.1.0.RC1

Bewerkt (21 november 2010 23:52)
87Vortex87

87Vortex87

  • Lid sinds 06 oktober 2009
  • Berichten 845
  • Reputatie 0
  • #8
  • 22 november 2010
  • 14:37

Oja, B4 zou weleens de definitieve versie kunnen zijn. Als snelheid belangrijk is, kun je ook een andere kernel flashen met een hogere CPU-snelheid. Hier zijn er vrij veel van, zie XDA-developers.com.

Ik weet niet welke custom ROMs er goed zijn voor de Desire. Zelf heb ik alleen de Hero. Dan zul je even in het Desire gedeelte van het forum moeten kijken en daar een draadje moeten openen met de vraag wat de beste is voor jou.

Bewerkt (22 november 2010 14:37)
vaatwastabletje

vaatwastabletje

  • Lid sinds 21 november 2010
  • Berichten 24
  • Reputatie 0
  • #9
  • 22 november 2010
  • 14:39

Thanks, hij werkt nu best goed de hero, alleen engels maar dat maakt denk niet uit.
was gewoon beetje huiswerk van me werk dus daar ga ik niet veel moeite voor doen (A)

maar me desire krijgt meer aandacht, thanks voor je hulp

Bewerkt (22 november 2010 14:39)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren