Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

ansje

ansje

  • Lid sinds 03 februari 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 november 2010
  • 16:18

Weet iemand of je de hero kan koppelen aan een pioneer 6100BT. Hij koppelt wel de audio maar niet de handsfree. Hij heeft het 1 keer gedaan en nu vindt hij de radio niet meer en omgekeerd. Ik hoor het graag.

Bewerkt (13 november 2010 16:18)
ansje

ansje

  • Lid sinds 03 februari 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 november 2010
  • 08:57

jammer niemand schijnt het te weten

Bewerkt (14 november 2010 08:57)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #3
  • 14 november 2010
  • 10:09

ansje;58823
jammer niemand schijnt het te weten

Eventjes geduld hebben, antwoord kan nog altijd komen. Is tenslotte nog maar gisteren gepost./cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" />

Bewerkt (14 november 2010 10:09)
87Vortex87

87Vortex87

  • Lid sinds 06 oktober 2009
  • Berichten 845
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 november 2010
  • 16:21

Heb je wel bij instellingen wel ingesteld dat de telefoon gevonden kan worden door andere apparaten? Deze optie dien je namelijk aan te vinken en dan heb je 30 sec. de tijd om te koppelen.

Bewerkt (14 november 2010 16:21)
ansje

ansje

  • Lid sinds 03 februari 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #5
  • 15 november 2010
  • 09:17

ja dat heb ik gedaan, hij vindt alleen het medium dus voor de muziek, maar niet voor de handsfree, dus het is mij een raadsel

Bewerkt (15 november 2010 09:17)
ansje

ansje

  • Lid sinds 03 februari 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #6
  • 19 november 2010
  • 07:07

het is inmiddels opgelost

Bewerkt (19 november 2010 07:07)
willie

willie

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 217
  • Reputatie 0
  • #7
  • 19 november 2010
  • 08:01

ansje;60719
het is inmiddels opgelost
Blijft alleen de vraag hoe.

Bewerkt (19 november 2010 08:01)
ansje

ansje

  • Lid sinds 03 februari 2010
  • Berichten 108
  • Reputatie 0
  • #8
  • 23 november 2010
  • 20:52

Door mijn telefoon een hard reset te geven of te wel terugzetten naar de fabrieksinstellingen en toen werkte het wel.

Bewerkt (23 november 2010 20:52)
willie

willie

  • Lid sinds 30 juni 2010
  • Berichten 217
  • Reputatie 0
  • #9
  • 23 november 2010
  • 22:15

Oke, thanks. Misschien hebben meer mensen hier iets aan, daarom vroeg ik het.

Bewerkt (23 november 2010 22:15)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren