Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

matijssier

matijssier

  • Lid sinds 04 april 2010
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #1
  • 17 augustus 2010
  • 12:58

hallo

ik heb met vele how to's van verschillende sites geprobeerd om een boot screen de maken van de onderstaande gif en bestanden
ik heb een htc hero G2 met froyo (fusion rom 6.1.1) er op

png bestanden
files.zip
En ik wil graag boot1 als eerste en daarna boot2

kan iemand mij helpen met het maken van de boot screen?
mij lukt het steeds niet :cry:

alvast bedankt,

matijssier

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
modjuh

modjuh

  • Lid sinds 23 april 2010
  • Berichten 29
  • Reputatie 0
  • #2
  • 17 augustus 2010
  • 19:29

Deze al geprobeerd?

How To Make a Custom Bootscreen - xda-developers

is voor hero cdma weet niet of dat anders is verder in het onderwerp staat meer informatie

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
matijssier

matijssier

  • Lid sinds 04 april 2010
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 augustus 2010
  • 22:55

heb ik geprobeert maar dat lukte niet en ook andere howto's maar daar lukte het ook niet mee

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
matijssier

matijssier

  • Lid sinds 04 april 2010
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20 augustus 2010
  • 15:21

kan verder niemand mij helpen met een bootscreen maken of wil iemand een bootscreen maken?

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #5
  • 20 augustus 2010
  • 15:30

Ik ga ervan uit dat je een geroote toestel hebt ?
Volgens die howto in de bovenste posting moet je als het ware je twee boot images vervangen voor je eigen images en die respectievelijk boot1.gif en boot2.gif noemen en vervolgens plaatsen in /system/media/bootscreen

Geluid vervang je door een zelf gemaakt mp3'tje te hernoemen naar boot.mp3 en dat te plaatsen in dezelfde map.

Zo moeilijk kan het dus niet zijn…
Werkt het nou niet dan zou het kunnen zijn dat het formaat van jouw boot images afwijkt van de originele.
Als je de originele nog hebt zou je daar de dimensies van kunnen noteren en kijken of jouw plaatjes hetzelfde qua grootte zijn.

Ik zie in de howto niets staan over de kleurdiepte van de images dus dan ga ik er maar gemakshalve vanuit dat het niet uitmaakt of je 32 bit, 24 of 16 bit kleur gebruikt in de image, maar ook daarbij zou je eens kunnen testen of bv een plaatje op 16 bit kleur misschien wel werkt.

Iemand anders kan wel een bootplaatje maken, maar jij kan het als enigste testen op je telefoon…

Bewerkt (22 april 2013 12:34)

Samsung Galaxy S8+

matijssier

matijssier

  • Lid sinds 04 april 2010
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #6
  • 20 augustus 2010
  • 15:39

het rare is mijn boot albeelding(gif) (2 stuks) zijn allebij het zelfde als de orginele opstart afbeelding behalve de bit die van mij zijn 8 bit en die van de opstart is 24bit

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
Davidmulder

Davidmulder

  • Lid sinds 20 oktober 2009
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #7
  • 20 augustus 2010
  • 16:10

Bij mij zegt hij dat het een Read only bestand is. Wat nu?

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #8
  • 20 augustus 2010
  • 16:18

Davidmulder;35417
Bij mij zegt hij dat het een Read only bestand is. Wat nu?

Je moet wel een geroot toestel hebben anders kun je er niet bij.

Bewerkt (22 april 2013 12:34)

Samsung Galaxy S8+

Davidmulder

Davidmulder

  • Lid sinds 20 oktober 2009
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #9
  • 20 augustus 2010
  • 16:32

Naar mijn weten heb ik een geroot toestel ! hoe kan je dat anders nog controleren, wellicht is er iets niet goed gegaan.

Bewerkt (22 april 2013 12:34)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #10
  • 20 augustus 2010
  • 16:33

ehhh…zet er een programmaatje op dat root-eisen stelt.
Een screenshot programma ofzo dan zie je het snel genoeg

Bewerkt (22 april 2013 12:34)

Samsung Galaxy S8+

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren