Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Davidmulder

Davidmulder

  • Lid sinds 20 oktober 2009
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #1
  • 10 augustus 2010
  • 11:48

Beste lezers,

We zijn natuurlijk alweer een tijdje verder maar wat is tot nu toe de makkelijkste manier om de Hero te rooten,

Is er nog een goldcard nodig of niet meer?
En hoe het beste.

David

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
Quinten

Quinten

  • Lid sinds 02 maart 2010
  • Berichten 1283
  • Reputatie 0
  • #2
  • 10 augustus 2010
  • 14:21

http://www.androidworld.nl/forum/rooten-custom-roms-updates/4442-welke-posts-horen-hier-thuis.html

Ik verplaatst dit topic even naar de Hero forums

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #3
  • 10 augustus 2010
  • 14:39

Qua moeilijkheid valt het wel mee.

Ik heb de recovery van Amon Ra erop gezet
en daarna de senseHero rom geflashed via de bootloader van Amon Ra.
Op die manier heb ik wat verschillende roms geprobeerd,
FroydVillain, LegendDroid en senseHero waarvan de senseHero mij uitstekend bevalt tot nu toe.
Android 2.1 en geroot en al.

Van alle how-to-root uitleg die je her en der kunt vinden werd ik niet veel wijzer.
Het Goldcard principe heb ik ook niet toegepast ondanks dat ik mijn hero toendertijd naar de laatste HTC update had geupdate waardoor het rooten en een andere rom draaien onmogelijk zou zijn….
…Bovenstaande roms kon ik probleemloos flashen en opstarten.
Waarbij ik moet zeggen dat de LegendDroid Rom wat vreemde problemen gaf zoals een niet meer startende sense-omgeving wanneer je met bluetooth bezig was.
De senseHero doet het werkelijk perfect. Ik kan alle programma's draaien die “root” eisen stellen en bij het ‘gewone’ gebruik heb ik nog geen enkel probleem ondervonden.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

mvg
AVS

Bewerkt (22 april 2013 12:32)

Samsung Galaxy S8+

Davidmulder

Davidmulder

  • Lid sinds 20 oktober 2009
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10 augustus 2010
  • 14:53

Klopt het dat je telefoon geroot moet zijn om bijv. Whatsapp te draaien. Ik heb de apk wel op mijn telefoon die geroot is een tijd geleden, maar ik wilde het op de telefoon van mijn vriendin zetten via mijn sd kaart en dan installeren maar dat pakt hij niet.

David

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 augustus 2010
  • 15:05

Ik ken de app niet maar volgens mij heb je alleen voor het installeren nog geen root rechten nodig….

Bewerkt (22 april 2013 12:32)

Samsung Galaxy S8+

Davidmulder

Davidmulder

  • Lid sinds 20 oktober 2009
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #6
  • 10 augustus 2010
  • 16:42

Wat gek, kan het er dan aan liggen dat ik mijn kaartje in haar telefoon doe om te installeren? of maakt dat ook niet uit.

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
AVS

AVS

  • Lid sinds 02 oktober 2009
  • Berichten 9893
  • Reputatie 0
  • #7
  • 10 augustus 2010
  • 17:23

Nou, ik weet het ook niet zeker, ik wissel regelmatig van kaart en copy/paste altijd alle data over zonder problemen. Het is dan wel steeds hetzelfde toestel, dat wel.

Bewerkt (22 april 2013 12:32)

Samsung Galaxy S8+

Davidmulder

Davidmulder

  • Lid sinds 20 oktober 2009
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #8
  • 11 augustus 2010
  • 09:22

Iemand anders hier misschien een oplossing voor?

Bewerkt (22 april 2013 12:32)
RunaR

RunaR

  • Lid sinds 09 augustus 2010
  • Berichten 214
  • Reputatie 0
  • #9
  • 13 augustus 2010
  • 16:34

Hoe probeer je de apk te installeren? Welke file explorer gebruik je om de installatie van de apk te starten?

Bewerkt (22 april 2013 12:33)
Dennis

Dennis

  • Lid sinds 17 januari 2009
  • Berichten 457
  • Reputatie 0
  • #10
  • 13 augustus 2010
  • 17:51

David? Wat is de melding die je krijgt? Probeer eens onder settings > applications > development > en daar allow installations from unknown sources of zoiets.

Succes!

Sent from my Milestone using Tapatalk

Bewerkt (22 april 2013 12:33)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren