Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

teunis

teunis

  • Lid sinds 13 december 2009
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #1
  • 30 april 2010
  • 14:13

Als ik een backup wil maken dan krijg ik steeds de melding could not run command htc hero,waar kan dat aan liggen?

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #2
  • 30 april 2010
  • 15:54

Met wat maak je dan een backup ? Misschien iets duidelijker zijn !!!

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
teunis

teunis

  • Lid sinds 13 december 2009
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #3
  • 30 april 2010
  • 18:44

Dankje,ik wil mijn hero graag updaten naar 2.1 maar als ik met flashrec een backup rescovery image wil maken dan krijg ik de melding could not run command.Moet ik mijn hero eerst naar een versie terugbrengen ? softwareversie 1.0.0.A6288

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #4
  • 30 april 2010
  • 19:47

Als je de in de recovery zit kan je toch met nandroid een backup maken ? Moet je wel Amon_ra recovery hebben.

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
teunis

teunis

  • Lid sinds 13 december 2009
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #5
  • 30 april 2010
  • 20:25

Het probleem is dat ik niet zover kom,ik ga naar astro op mijn hero sd kaart dan naar flashrec ,daar kan ik dan kiezen download recovery image en backup recovery image en dan krijg ik dus de melding dat het niet lukt.

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
Socrates

Socrates

  • Lid sinds 19 oktober 2009
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #6
  • 2 mei 2010
  • 21:34

teunis;19297
Het probleem is dat ik niet zover kom,ik ga naar astro op mijn hero sd kaart dan naar flashrec ,daar kan ik dan kiezen download recovery image en backup recovery image en dan krijg ik dus de melding dat het niet lukt.

Volgende procedure:
Hero afzetten, helemaal dus. (Meer dan twee seconden op Start/Stop knop drukken)
Dan de knoppen Home en Start/Stop ingedrukt houden
Bij he verschijnen van de tekst HERO eerst Start/Stop loslaten en dan Home.
Verschijnt het groene Nandroidscherm.
En dan de instructies van het scherm volgen.

Succes

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
teunis

teunis

  • Lid sinds 13 december 2009
  • Berichten 45
  • Reputatie 0
  • #7
  • 3 mei 2010
  • 18:49

sorry,lukt niet wacht wel dat htc hem vrijgeeft.

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
Marvin

Marvin

  • Lid sinds 30 december 2009
  • Berichten 1778
  • Reputatie 10
  • #8
  • 3 mei 2010
  • 22:34

Euhm… je moet de home-knop wel ingedrukt houden tot het genoemde scherm in beeld verschijnt.

Bewerkt (22 april 2013 12:22)
rafah

rafah

  • Lid sinds 04 mei 2010
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #9
  • 4 mei 2010
  • 18:13

ik krijg dan een scherm met een driehoek naast een telefoon. ik heb de stappen doorlopen van de how to op deze site beide programma's gedownload en op de sd gezet. flas rec gedraaid dan heb ik een zwart scherm met 2 knoppen en een wit tekst vak restore backup image is wit maar download recovery image is grijs.

wat doe ik fout?

Bewerkt (22 april 2013 12:22)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren