Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

87Vortex87

87Vortex87

  • Lid sinds 06 oktober 2009
  • Berichten 843
  • Reputatie 0
  • #1
  • 12 februari 2010
  • 10:51

Grappig, ik heb precies hetzelfde. Ik denk, eenmaal in de week dat, als ik het scherm unlock, hij om het deblokkeren van de simkaart vraagt. Dus hij vraagt het wachtwoord dat je normaal altijd invoerd als je de telefoon opstart. Dit gebeurd ook weleens spontaan als ik gewoon met de telefoon bezig ben.

Het zou heel goed kunnen dat dit met die pootjes te maken heeft. Ik stoor me er eerlijk gezegd niet echt aan.

Bewerkt (22 april 2013 12:17)
Aak

Aak

  • Lid sinds 27 augustus 2009
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #2
  • 15 februari 2010
  • 15:52

Ik stoor me er wel aan, want je denkt dat je bereikbaar bent, maar ondertussen heb je geen verbinding!

Bewerkt (22 april 2013 12:17)
ronaldvk

ronaldvk

  • Lid sinds 13 september 2009
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 februari 2010
  • 16:12

Probleem blijft hier ook bestaan, misschien toch maar eens op laten sturen. Gevoelsmatig denk ik dat het probleem ontstaat omdat de sim er niet vast genoeg in zit bevestigd. Het gebeurd vrij regelmatig, krijg ook vaak de melding dat ik de tijd opnieuw moet instellen.

Bewerkt (22 april 2013 12:17)
Leon10

Leon10

  • Lid sinds 02 november 2009
  • Berichten 44
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15 februari 2010
  • 19:04

Ook hier het geval. Ik stoor me er tot nu toe nog niet aan, maar als het vaker gaat gebeuren wordt het natuurlijk wel irritant!

Bewerkt (22 april 2013 12:17)
87Vortex87

87Vortex87

  • Lid sinds 06 oktober 2009
  • Berichten 843
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 februari 2010
  • 14:28

Wellicht een fabricagefout waarvan de klacht te klein is om over de klaagdrempel te treden bij HTC. Ik ben benieuwd of ze hiermee bekend zijn.

Bewerkt (22 april 2013 12:17)
BertUS

BertUS

  • Lid sinds 15 november 2009
  • Berichten 33
  • Reputatie 0
  • #6
  • 17 februari 2010
  • 09:50

Ik weet niet of het een fabricagefout is, denk eerder aan een ontwerpfoutje (niet hufterproof) als je de SIMcard er een beetje lomp inzet (en geef toe, wie doet dit met uiterst beleid) dan verbuig je slotje iets, het is minimaal, maar het gebeurt wel. Sinds mijn handeling heb ik geen problemen meer gehad.
Voor de verbuiging gemiddeld 4 keer per week, nu al een 2 maanden zonder storing

Bewerkt (22 april 2013 12:17)
87Vortex87

87Vortex87

  • Lid sinds 06 oktober 2009
  • Berichten 843
  • Reputatie 0
  • #7
  • 17 februari 2010
  • 12:03

Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar echt voorzichtig mee ben. Bovendien merkte ik dat de simkaart er wel goed strak in zat.

Misschien dat ik, als het begint te storen, ook het slotje maar een subtiel verbuig.

Bewerkt (22 april 2013 12:17)
arjen66

arjen66

  • Lid sinds 01 januari 2010
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #8
  • 17 februari 2010
  • 21:46

Ben op me werk vaak op plekken waar geen bereik is,moet daarna vaak opnieuw de code van de sim weer intikken.
Is daar wat aan te doen?

Bewerkt (22 april 2013 12:17)
Scale0

Scale0

  • Lid sinds 21 februari 2010
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #9
  • 21 februari 2010
  • 15:52

Ik heb ook erg slecht bereik met mijn htc hero, en vaak kan ik ook gewoon niet smsen/bellen of gesmst- of gebeld worden, terwijl mijn hero wel gewoon aangeeft dat ik signaal heb(2 of 3 streepjes), dit ligt niet aan de plek waar ik ben (gewoon thuis) want toen ik mijn vorige telefoon nog had met zelfde simkaart (HTC Touch) had ik dit probleem niet.
iemand een oplossing?
(rebooten helpt wel, voor eventjes, daarna is het weer zelfde koek)

alvast bedankt!


update,
ik ben er mee terug gegaan naar de hi shop, maar aangezien ik hem online besteld had konden ze mij daar niet helpen. ze adviseerde mij daar het toestel terug te sturen, en gewoon in de winkel het contract te komen verlengen, als er dan wat mee aan de hand is kunnen ze er in de winkel wat aan doen,
dus nu een weekje android loosterug op mijn (hele ouwe) nokia… nostalgie ^^

Bewerkt (22 april 2013 12:17)
Leon10

Leon10

  • Lid sinds 02 november 2009
  • Berichten 44
  • Reputatie 0
  • #10
  • 22 februari 2010
  • 16:45

Bij mij ook inderdaad meestal nadat ik op plekken ben geweest waar ik geen bereik heb. Kom ik dan weer in een zone waar wel bereik is, moet ik eerst mijn pincode opnieuw ingeven.

Bewerkt (22 april 2013 12:18)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren