Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • Huawei Mate X

  • Xiaomi Mi 9

  • Samsung Galaxy S10 Plus

  • Google Pixel 3 XL

  • Nokia 9 PureView

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

skaiwalker75

skaiwalker75

  • Lid sinds 25 december 2009
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #1
  • 25 december 2009
  • 22:52

Heb net een nieuwe Hero aangeschaft. Erg strak ding.
Ik heb alleen het probleem dat ik wel kan verbinden met mijn draadloos netwerk thuis maar dat ik ondanks dat toch niet online kan (ook geen marketplace).
Heb al even op wat Forums rondgestruind en helaas nog niet echt een goede oplossing gevonden….
(heb inmiddels wel al e.e.a. in mijn router aangepast maar dat mocht niet baten)

Wie o wie kan me helpen :confused:

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Marnix

Marnix

  • Lid sinds 10 december 2009
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #2
  • 26 december 2009
  • 12:11

Hey skaiwalker75,

Heb je de hero gekocht via een abonnement of los gekocht?

Ik heb mijn toestel (hero) los gekocht en had het zelfde probleem.

Ik heb mijn apn settings voor proximus (belgie) er zelf moeten inplaatsen.

Nadien werkte alles perfect.

gtrs

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
skaiwalker75

skaiwalker75

  • Lid sinds 25 december 2009
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #3
  • 27 december 2009
  • 11:04

Los gekocht…
Maaruh… Ik heb gisteren bij toeval ontdekt dat ik op een ander netwerk wel kon internetten via WiFi. Ik ben bang dat het dus aan mijn Sitecom Draadloos router ligt….

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Dennis

Dennis

  • Lid sinds 17 januari 2009
  • Berichten 457
  • Reputatie 0
  • #4
  • 27 december 2009
  • 18:08

OK denk dan even je port settings na, je moet namelijk als de market en zo wil bereiken port 8080 open hebben, iemand correct me if am wrong….

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
skaiwalker75

skaiwalker75

  • Lid sinds 25 december 2009
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #5
  • 28 december 2009
  • 00:20

Ik heb net even poort 8080 handmatig opengezet in m'n router maar het maakt geen verschil…. Heb m'n HTC een harde reset gegeven en het mag nog steeds niet baten… Ik blijf de melding krijgen:
“Er is een netwerkfout opgetreden. Probeer het opnieuw of annuleer om terug te gaan naar het vorige scherm”
:confused:

En dat terwijl het signaal gewoon goed is en hij onder de WiFi instellingen toch echt aangeeft dat hij is verbonden met mijn eigen draadloze netwerk… Ik weet het niet meer hoor! :eek:

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
pluijmpie

pluijmpie

  • Lid sinds 16 december 2009
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #6
  • 28 december 2009
  • 01:15

heb precies hetzelfde probleem. toestel heb ik ook al omgeruild en heeft niet geholpen. en het is bij mij zo dat ik ook op school en andere plekken niet op het netwerk kan.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Johnno

Johnno

  • Lid sinds 08 november 2009
  • Berichten 5
  • Reputatie 0
  • #7
  • 28 december 2009
  • 02:23

ik heb hetzelfde probleem. ook al harde reset gedaan, verschillende routers geprobeerd, maar ik kom er gewoon niet in. wie oh wie kan helpen.

htc hero met t-mobile abonnement

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
skaiwalker75

skaiwalker75

  • Lid sinds 25 december 2009
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #8
  • 28 december 2009
  • 19:28

Korte update:
Ben vanmiddag even in de stad geweest waar een aantal gratis hotspots te vinden waren (daarvoor is de gratis App “WiFi Analyzer” trouwens erg handig) en ik kon moeiteloos inhaken op die open hotspots…. Dus in mijn geval is het echt mijn Sitecom WL-160 die het niet wil doen met mijn HTC Hero….
Ik vind het wel slecht dat er zoveel mensen dit soort problemen hebben en dat HTC daar niet iets aan kan doen….
Maar mocht alsnog iemand toch nog een oplossing hebben dan hoor ik het hier graag!

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
pluijmpie

pluijmpie

  • Lid sinds 16 december 2009
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #9
  • 28 december 2009
  • 22:50

ook dat is hetzelfde bij mij. en je hebt ook dezelfde router als ik. maar bij mij is het zo dat als ik op school zit ik ook niet in het netwerk kan en een klasgenoot die ook een hero heeft kan er dan weer wel op.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
skaiwalker75

skaiwalker75

  • Lid sinds 25 december 2009
  • Berichten 9
  • Reputatie 0
  • #10
  • 29 december 2009
  • 23:25


Het is gelukt !!!! Ik heb 2 dingen gedaan die het mogelijk kunnen zijn…
1) Ik heb de laatste firmware voor mijn Sitecom WL-160 router geinstalleerd (1.71)
2) ik heb in mijn router UPNP (Universal Plug and Play) aangevinkt…!

En voila; ik kan thuis via mijn WiFi het internet op met mijn Hero
Ik hoop dat jullie er ook iets aan hebben…
Mocht je nog vragen hebben over specifieke router settings dan hoor ik het wel!
(Protection is trouwens WPA2-AES)

Bewerkt (22 april 2013 12:16)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren