Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • OnePlus Nord N10 5G

  • OnePlus Nord N100

  • POCO X3

  • Google Pixel 5

  • Google Pixel 4a

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Erik

Erik

  • Lid sinds 29 januari 2009
  • Berichten 307
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 december 2009
  • 08:42

Kan ik ook het Android toetsenbord op de Hero zetten?
Wordt een beetje gek van het HTc toetsenbord. Die blijft steeds hangen. Als ik een ‘e’ wil hebben krijg ik een ‘é’ en ga zo maar door….

Heb Crocodile ook al geprobeerd maar daar mis ik de speciale leestekens….

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
TeleC@ster

TeleC@ster

  • Lid sinds 17 december 2009
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #2
  • 22 december 2009
  • 10:02

Het is wel een kwestie van trainen. Voor de hero geldt IMHO dat je meer moet tappen dan drukken. Die é komt omdat je te lang drukt.
Na een week gaat het steeds beter. Woordenboek bouwt op en daardoor gaat er steeds meer goed. Persoonlijk denk ik: de ontwikkelaars hebben er veel tijd ingestoken het is daarom wellicht nuttig om er ook wat tijd in te steken.
Andere progjes hebben ook weer hun eigen werkwijze die je moet leren dus dan ben je dubbel tijd kwijt.
De gevoeligheid van het scherm is volgens mij programma onafhankelijk dus ik denk dat je jouw probleem met een andere progje niet oplost.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Erik

Erik

  • Lid sinds 29 januari 2009
  • Berichten 307
  • Reputatie 0
  • #3
  • 22 december 2009
  • 10:45

Nee, dat is niet het probleem. Heb de Hero al sinds het begin. Ging altijd goed. Tot deze week, toen begon de ellende. Heb ook al wipe gedaan maar levert ook niets op. probleem zit echt in HTC toetsenbord.
Vind het hele Sense gebeuren niks. Wil weer terug naar puur android. Nou weet ik wel dat je Sense gedeeltelijk kunt uitschakelen maar daar blijf je HTC toetsenbord houden.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
TeleC@ster

TeleC@ster

  • Lid sinds 17 december 2009
  • Berichten 22
  • Reputatie 0
  • #4
  • 22 december 2009
  • 11:05

Wat is er dan veranderd in die week? OS blijft OS zonder update en tweaks dan.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Tho-master

Tho-master

  • Lid sinds 04 augustus 2009
  • Berichten 50
  • Reputatie 0
  • #5
  • 22 december 2009
  • 19:07

vraag ik me ook af ?

Check voor de gein dit eens SWYPE, al 5.6miliard ingestoken door nokia en samsung

Nokia en Samsung investeren in Swype - Digitaal - Telegraaf.nl

YouTube - A swype demo

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
alpinadrachten

alpinadrachten

  • Lid sinds 30 juli 2009
  • Berichten 82
  • Reputatie 0
  • #6
  • 28 december 2009
  • 12:24

Mijn touchscreen werkt helemaal niet lekker meer… Reageert niet goed.. als ik hem een paar uur wegleg doet ie het weer 2 min goed en daarna werkt ie weer niet.

bij smsjes werkt de spatie niet meer…
als ik op de klok druk op het home screen opent hij het belvenster(knop onderop het scherm)

Bewerkt (22 april 2013 12:16)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren