Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Tomvanschayk

Tomvanschayk

  • Lid sinds 14 oktober 2009
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 december 2009
  • 17:34

Ik heb deze week al 2 keer het volgende probleem gehad. Vanuit het niets geeft mijn Hero ineens aan dat de SDkaart beschadigt is en herkent hem dan verder ook niet meer. Enige oplossing is formatteren en opnieuw alles erop zetten. Dit is behoorlijk irritant omdat ik dan weer een hele tijd bezig ben met alles terug zetten.

Iemand een idee waardoor dit komt en nog belangrijker, een oplossing zonder formatteren?

Tom

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
rcastricum

rcastricum

  • Lid sinds 17 november 2009
  • Berichten 54
  • Reputatie 0
  • #2
  • 20 december 2009
  • 08:51

Heb ik helaas ook al een paar keer gehad. Ik haal dan het sd kaartje eruit doe hem er weer in en start de phone opnieuw op…..en opah alles staat er nog en doet het weer…..maar wel heel lastig…

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Roel

Roel

  • Lid sinds 03 september 2009
  • Berichten 218
  • Reputatie 0
  • #3
  • 21 december 2009
  • 10:19

Mijn SD-kaartje van mijn magic is ook gesloopt. Moet nog steeds een nieuwe halen.

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Zorr0theOne

Zorr0theOne

  • Lid sinds 22 april 2009
  • Berichten 146
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 december 2009
  • 07:17

je zou hem in een sd kaart lezer kunnen zetten en aansluiten op je pc en vervolgens een schijfcontrole kunnen uitvoeren erop. Heb er ook last van gehad, na reparatie niet meer.
Komt door te veel mounten via usb.. beter om voortaan via bluetooth te doen

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
PLemmens

PLemmens

  • Lid sinds 04 augustus 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #5
  • 4 augustus 2010
  • 20:56

Mijn HTC Hero had hetzelfde probleem en je hoeft de kaart er alleen maar uit te halen en er weer opnieuw in te stoppen. Dan is hij weer gewoon leesbaar. Opnieuw opstarten is niet nodig, was bij mij in elk geval niet nodig. De Hero geeft zelf het advies om de kaart opnieuw te formatteren. Niet doen dus! Weet niet of dit probleem sinds de nieuwe versie van het OS is verholpen aangezien ik nog niet het geupdate.

Bewerkt (22 april 2013 12:31)
wybren

wybren

  • Lid sinds 27 april 2010
  • Berichten 190
  • Reputatie 0
  • #6
  • 10 augustus 2010
  • 19:18

Ik heb het ook gehad, maar moest toch echt een ander SD-kaartje erin stoppen. Rebooten, opnieuw erin doen, niks hielp. Beetje lastig, maar ja.

Bewerkt (22 april 2013 12:32)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren