Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Martijn

Martijn

  • Lid sinds 24 januari 2009
  • Berichten 29
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15 november 2009
  • 20:51

Mss loop ik heel erg achter hoor maar vandaag haalde ik mijn g1 weer is uit het stof en zette hem aan na 10 min kreeg ik update beschikbaar 1.6 mijn hero die altijd aanstaat draaid nog op 1.5 hoe kan dit ?

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
DennisB

DennisB

  • Lid sinds 12 augustus 2009
  • Berichten 28
  • Reputatie 0
  • #2
  • 15 november 2009
  • 22:43

De Hero krijgt voorlopig de 1.6 niet. G1! :-))

Wat de precieze reden is weet ik niet

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Moob

Moob

  • Lid sinds 14 november 2009
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 november 2009
  • 22:49

Naar wat ik begrepen heb krijgt de Hero 1.6 niet omdat ze druk bezig zijn met Android 2.0 voor de Hero

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
BreeZe

BreeZe

  • Lid sinds 10 september 2009
  • Berichten 107
  • Reputatie 0
  • #4
  • 16 november 2009
  • 11:19

Dus er zit wel weer een update aan te komen voor de hero?

zou mooi zijn want op het moment word ik niet heel erg blij van me toestel….

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
inbedrijf

inbedrijf

  • Lid sinds 10 augustus 2009
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 november 2009
  • 20:56

BreeZe er is wel een update uitgebracht voor de Hero, dit is nog steeds 1.5 maar zorgt er wel voor dat het toestel sneller en stabieler wordt. je kan dit checken door op htc.com onder support te kijken naar een update.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
BreeZe

BreeZe

  • Lid sinds 10 september 2009
  • Berichten 107
  • Reputatie 0
  • #6
  • 16 november 2009
  • 21:56

heb die update toen uitgevoerd heb nu buildnr. 2.73.405.5 146733

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
inbedrijf

inbedrijf

  • Lid sinds 10 augustus 2009
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #7
  • 17 november 2009
  • 13:46

Dan heb je inderdaad wel de update gedraaid. Misschien is een hard reset een idee? Soms kan het zo zijn dat je iets heb geïnstalleerd wat niet helemaal lekker loopt. Je kan ook een taskmanager installeren dan kan je in ieder geval alles processen die nog draaien die niet gebruikt uitschakelen. ik gebruik task manager 1.10.9 deze kun je terug vinden in de market.

Succes

Bewerkt (22 april 2013 12:14)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren