Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Spir

Spir

  • Lid sinds 09 november 2009
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #1
  • 9 november 2009
  • 14:36

Hallo,

Ik dacht toch dat ik mijn Hero redelijk door had, maar nu ik op het punt sta om twee weken naar het buitenland te gaan begin ik te twijfelen.

Hoe zat het ook al weer met internetkosten van de Hero? Op de achtergrond blijft het apparaat steeds dingen updaten (toch?) en in Nederland kan dat geen kwaad als je een goed abonnement hebt. Maar als dat updaten door gaat als ik twee weken in Engeland rondloop kan het wel eens erg uit de klauwen lopen aangezien die kosten natuurlijk niet uit het standaard abonnement gaan en de internetkosten in het buitenland ook nog eens zeer hoog zijn.

Wie kan mij hierin raden? Moet ik dan maar mijn oude mobiel meenemen?

Bij voorbaat dank!

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Southpaw

Southpaw

  • Lid sinds 30 oktober 2009
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #2
  • 9 november 2009
  • 16:38

Hallo,

Gewoon even in de market de app: APNdroid installeren en met dit handige progje kan je alle internet, gprs ed uitschakelen en inschakelen wanneer nodig.
Hierdoor hou je je internet gebruik volledig in de hand.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Spir

Spir

  • Lid sinds 09 november 2009
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #3
  • 9 november 2009
  • 16:50

Dank voor het antwoord. Ik heb nu een aantal van die losse widgets geïnstalleerd waarmee ik één en ander in/uit kan schakelen, dus daarmee zou het ook moeten kunnen.

“Probleem” is dat ik wèl gewoon bereikbaar moet zijn op m'n telefoon, dus hoe zou ik het zo kunnen instellen dat ik geen dure data zit te downloaden, maar wel bereikbaar ben voor anderen? Zit die telefoon dan niets te downloaden als ik alleen op het gsm-net zit?

Ik heb zo'n gevoel dat ik dit wel moet weten, maar het ontschiet me op het moment…:cry:

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Southpaw

Southpaw

  • Lid sinds 30 oktober 2009
  • Berichten 6
  • Reputatie 0
  • #4
  • 9 november 2009
  • 16:58

telfonisch ben je gewoon bereikbaar, het enige wat het progje doet is zorgen dat er geen data verkeer mogelijk is.

werkt perfect. Zit zelf ook regelmatig in het buitenland en heb geen problemen met bellen en zo.

succes

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Spir

Spir

  • Lid sinds 09 november 2009
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #5
  • 9 november 2009
  • 17:03

Bedankt! Ik ga het direct installeren…

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
ceewee

ceewee

  • Lid sinds 28 oktober 2009
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #6
  • 9 november 2009
  • 17:42

Ook mijn dank.
Was eerst van plan om mijn ouwe (trouwe) Touch mee te nemen, maar nu is dat niet meer nodig.
Groet, Cees

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
PaveInnocent

PaveInnocent

  • Lid sinds 15 september 2009
  • Berichten 199
  • Reputatie 0
  • #7
  • 10 november 2009
  • 11:49

Of even handmatig je APN settings verkloten.,
(als je bijvoorbeeld net als ik te weinig ruimte hebt voor meer progs)

schrijf ze wel even op voor als je terugkomt.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
bartus

bartus

  • Lid sinds 17 november 2009
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #8
  • 17 november 2009
  • 23:33

De hero heeft toch gewoon de instelling om mobile internet uit te schakelen waardoor er geen data verkeer meer is?
Instellingen - draadloze bedieningselement - mobiel netwerk (vinkje uit/aan)

En volgens mij kun je daar ook een shortcut van maken op je bureaublad, lekker makkelijk met 1 druk op de knop je data verkeer uitschakelen.

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
lennart330

lennart330

  • Lid sinds 17 november 2009
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #9
  • 17 november 2009
  • 23:56

jup, helemaal juist

Bewerkt (22 april 2013 12:14)
Buzz

Buzz

  • Lid sinds 17 november 2009
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #10
  • 18 november 2009
  • 00:47

je kan toch ook gewoon je ophang knopje ingedrukt houden, kom je in het scherm waar je je telefoon kan uitschakelen en dan : mobiel netwerk internetverbinding staat AAN/UIT aan klikken?

Bewerkt (22 april 2013 12:14)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren