Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Babii

Babii

  • Lid sinds 09 maart 2011
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #1
  • 9 maart 2011
  • 23:34

Ze hebben het dus over de ROM update, en die krijg ik er dus niet op, omdat ik het scherm niet kan slepen….

Bewerkt (9 maart 2011 23:34)
utsie

utsie

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 150
  • Reputatie 0
  • #2
  • 11 maart 2011
  • 20:25

Zonder de nieuwe ROM van de htc website gaat volgens mij de update van 2.1 ook niet door. En toen ik hetzelfde deed heb ik dat probleem niet gehad. Ik sychroneer en dan zie ik een scherm met een butttom midden onder met nu sychronyseer. En bedoel je scherm omlaaghalen da je dat bovenste ding naar benede sleept zoor meldingen enz?

Bewerkt (11 maart 2011 20:25)
Babii

Babii

  • Lid sinds 09 maart 2011
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #3
  • 11 maart 2011
  • 20:26

Dat bedoel ik inderdaad, dat werkt helaas niet!

Bewerkt (11 maart 2011 20:26)
utsie

utsie

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 150
  • Reputatie 0
  • #4
  • 12 maart 2011
  • 10:11

Dat is dan wel raar. Ik zou niet weten waardoor dat komt. Misschien kan je die beveiliging via opties uitschakelen?

Bewerkt (12 maart 2011 10:11)
Babii

Babii

  • Lid sinds 09 maart 2011
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 maart 2011
  • 12:40

Dat is allemaal al gedaan..

Bewerkt (12 maart 2011 12:40)
utsie

utsie

  • Lid sinds 04 december 2010
  • Berichten 150
  • Reputatie 0
  • #6
  • 13 maart 2011
  • 10:14

Misschien moet je dan naar de htc klantenservice op de htc website vragen hoe het moet.

Bewerkt (13 maart 2011 10:14)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren