Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Mdrop

Mdrop

  • Lid sinds 09 augustus 2009
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 augustus 2009
  • 17:13

Goedenmiddag,

Ik heb nu sinds een paar uurtjes mijn HTC hero met dus het android besturingssysteem, nu heb ik al mn contacten overgezet vanaf mijn oude telefoon (SE W810I), maar nu had ik bij die telefoon meerdere nummers per contactpersoon en als standaard het 06 nummer, nu heb ik dus ook in de android meerdere nummers maar staat de huistelefoon als standaard die ik dus bijna nooit gebruik, iemand enig idee hoe ik het 06 nummer als standaard nummer zet?

-Mdrop

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
aVirulence

aVirulence

  • Lid sinds 18 maart 2009
  • Berichten 131
  • Reputatie 0
  • #2
  • 13 augustus 2009
  • 18:04

Hoi,

Heb je de contacten met Google gesynched? Zo ja, dan is het mogelijk om de contacten samen te voegen in: http://mail.google.com/mail/contacts/ui/ContactManager

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Rhos

Rhos

  • Lid sinds 07 februari 2009
  • Berichten 578
  • Reputatie 0
  • #3
  • 13 augustus 2009
  • 19:00

naar contact gaan lang op het nummer drukken dat je als default wilt en dan kiezen voor use this number as default.


kind kan de was doen.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
pretorian83

pretorian83

  • Lid sinds 11 augustus 2009
  • Berichten 104
  • Reputatie 0
  • #4
  • 13 augustus 2009
  • 20:26

Het is even wat werk, maar als alle contact personen eenmaal goed staan is het alleen maar handig. Succes ermee en enjoy the android!

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Mdrop

Mdrop

  • Lid sinds 09 augustus 2009
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 augustus 2009
  • 00:46

Dankje voor de hulp!
Jammer dat er geen makkelijkere manier is. Maar ach zo werkt het ook.

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
pretorian83

pretorian83

  • Lid sinds 11 augustus 2009
  • Berichten 104
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 augustus 2009
  • 12:13

Als het goed is doe je dit maar één keer
Het voordeel is dat je contactpersonen direct verwerkt worden in je Google account! Dus altijd alles bij de hand!

Bewerkt (22 april 2013 12:11)
Mdrop

Mdrop

  • Lid sinds 09 augustus 2009
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 augustus 2009
  • 19:08

Helaas… vanmiddag meermalen geprobeerd bij verschillende contacten maar de standaard blijft staan bij ‘Bellen Thuis’, er is geen andere oplossing?

Bewerkt (22 april 2013 12:11)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren