Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Harry_de_Hond

Harry_de_Hond

  • Lid sinds 04 januari 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #1
  • 22 mei 2012
  • 09:01

Kan iemand mij helpen.

Wanneer ik een sms wil lezen of schrijven/verzenden, dan stopt mijn htc hd2 de service en moet ik opnieuw pincode invoeren om weer bereikbaar te zijn voor mijn provider.

Ik heb via airdroid gekeken of ik de berichten allemaal kan verwijderen, maar ook dan stopt de service en moet ik opnieuw inloggen….

Heeft iemand een idee wat ik kan doen en hoe?

Een harde reset?

Alvast mijn dank.


Met vriendelijke groet,

Har.

De sim-kaart vergrendelen zeg maar…. dat doet hij dan. Ik kan wel gewoon bellen en internetten e.d. Het is echt alleen in het berichten (sms) gedeelte.

Onderwerp mag weg.

Door alle berichten te verwijderen, lukte net, misschien toevallig…, in het berichten menu via middelste knop en dan verwijderen, kon ik weer berichten versturen. Nu even afwachten of ik kan reageren op berichten die ik ontvang.

Bewerkt (24 april 2013 14:53)
z0rk

z0rk

  • Lid sinds 20 december 2010
  • Berichten 1593
  • Reputatie 0
  • #2
  • 22 mei 2012
  • 11:09

Je kan jezelf altijd een smsje sturen

Bewerkt (24 april 2013 14:53)
Harry_de_Hond

Harry_de_Hond

  • Lid sinds 04 januari 2012
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #3
  • 22 mei 2012
  • 11:39

Dat lukte ook niet. Ik kan nu wel weer reageren en zelf berichten schrijven. Het verwijderen via het menu werkte uiteindelijk. Misschien heeft iemand er iets aan in de toekomst. Blijft vreemd….

Bewerkt (24 april 2013 14:53)
Rolanderen

Rolanderen

  • Lid sinds 29 maart 2010
  • Berichten 214
  • Reputatie 0
  • #4
  • 23 mei 2012
  • 12:45

Ik zou je ROM even opnieuw flashen als ik jou was. Even je ‘Cache’ en ‘Delvik Cache’ (in CWM onder Advanced) wipen in CWM en dan opnieuw ‘install update from SD-card’ en dan je huidige ROM. Het lijkt erop dat er iets niet goed geïnstalleerd is. Je verliest met deze methode niks qua data of iets dergelijks, je ‘reset’ de ROM als het ware.

Bewerkt (24 april 2013 14:53)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren