Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Samsung Galaxy S10 Lite

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Turkdale

Turkdale

  • Lid sinds 06 februari 2011
  • Berichten 57
  • Reputatie 0
  • #1
  • 29 juni 2011
  • 15:01

Hallo,

Ik heb een HTC HD2 waar normaal Windows Mobile op hoort te staan, maar ik heb hem van een vriend gekregen om hem te repareren, want hij blijft haken bij de witte HTC splashscreen.
Verder gaat die niet.
Ik heb al enkele keren een hard reset uitgevoerd maar heeft geen invloed.

Nu wil ik er dus Android op zetten, maar meeste handleidingen die ik heb kunnen vinden zijn om het te doen met ClockModRecovery, maar dat kan dus niet want het toestel gaat niet verder dan de witte HTC splashscreen.

Ik heb een SD kaart van 2 GB en nu vraag ik me af wat ik moet doen om Android erop te kunnen installeren.

Alvast bedankt

Bewerkt (29 juni 2011 15:01)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #2
  • 29 juni 2011
  • 18:27

We hebben sinds kort een apart gedeelte voor de HD2. Ik ben zo vrij geweest hem even te verplaatsten

Bewerkt (29 juni 2011 18:27)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Airethilien

Airethilien

  • Lid sinds 25 juli 2011
  • Berichten 10
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 augustus 2011
  • 10:29

Kan je wel in de bootloader komen? (dat scherm met die 3 kleurtjes dat verschijnt als je de volume knop beneden ingedrukt houd als je hem aanzet)

Bewerkt (15 augustus 2011 10:29)
RobDH

RobDH

  • Lid sinds 19 september 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #4
  • 19 september 2011
  • 20:35

Ik heb hetzelfde probleem. Geprobeerd Android op mijn HTC HD2 te zetten. Bij het opstarten zie ik alleen het beginscherm met htc erop. Ik heb geprobeerd om de windows ROM-update te gebruiken maar ik krijg de melding dat het updateprogramma geen contact kan krijgen met mijn telefoon. Ik kan nog wel in de bootloader. Een harde reset ma ook niet baten. HELP!

Bewerkt (19 september 2011 20:35)
andor

andor

  • Lid sinds 07 augustus 2011
  • Berichten 21
  • Reputatie 0
  • #5
  • 19 september 2011
  • 22:36

en als je hem op je pc aan sluit zie je hem dan wel in deze pc zo ja dan kan je het zo update en installeren en/of openen
je moet dan ook microsoft Activesync op je pc hebben 4.5 of hoger

Bewerkt (19 september 2011 22:36)
RobDH

RobDH

  • Lid sinds 19 september 2011
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #6
  • 23 september 2011
  • 18:43

Ik heb geprobeerd via de bootloader winmo weer terug te zetten en dat lukte gelukkig. Evengoed bedankt

Bewerkt (23 september 2011 18:43)
voex

voex

  • Lid sinds 26 juli 2011
  • Berichten 39
  • Reputatie 0
  • #7
  • 23 september 2011
  • 20:36

Nog wel zin om nog een keer te proberen? Wil je best helpen via skype ofzo.

Bewerkt (23 september 2011 20:36)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren