Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

Raffie

Raffie

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 816
  • Reputatie 0
  • #1
  • 20 november 2010
  • 20:33

Hoe of waar kan ik zien of mijn desire “S-off” of “S-on” is?
Of is een rooted phone automatisch S-off?
Op XDA staat wel een tutorial “How to S-off your HTC Desire” alleen begrijp ik hier niet zo veel van, maar waarom zou ik (als dat nog niet zo is) mijn Desire S-offen?

Bewerkt (20 november 2010 20:33)
Dutchlimits

Dutchlimits

  • Lid sinds 31 juli 2010
  • Berichten 616
  • Reputatie 0
  • #2
  • 20 november 2010
  • 20:45

Zelfde principe als UAC van windows. Zonder S-off heb je geen constante toegang tot root. Je krijgt pas root als je toegang aan een bepaalde app hebt gegeven.

Bewerkt (20 november 2010 20:45)
Raffie

Raffie

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 816
  • Reputatie 0
  • #3
  • 20 november 2010
  • 20:53

Dat begrijp ik, alleen wil ik dan weten of mijn toestel S-off of S-on is?
Want ik begrijp wanneer je toestel S-off is je er nog meer mee kan en nog voorzichtiger zijn met wat je doet?

Bewerkt (20 november 2010 20:53)
Pennottie

Pennottie

  • Lid sinds 22 oktober 2010
  • Berichten 229
  • Reputatie 0
  • #4
  • 20 november 2010
  • 21:03

kun je zien het bootloader menu en/of in het fastboot menu, bovenaan in die groene lettertjes op de eerste regel.
(dacht ik)

Bewerkt (20 november 2010 21:03)
Raffie

Raffie

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 816
  • Reputatie 0
  • #5
  • 20 november 2010
  • 21:43

Pennottie;61394
kun je zien het bootloader menu en/of in het fastboot menu, bovenaan in die groene lettertjes op de eerste regel.
(dacht ik)

Je hebt gelijk, ik zie het… BRAVO PVT1 SHIP S-ON
Dank je wel Pennottie.

En hoe belangrijk of noodzakelijk is het nu om je toestel op S-Off te zetten?

Bewerkt (20 november 2010 21:43)
Pennottie

Pennottie

  • Lid sinds 22 oktober 2010
  • Berichten 229
  • Reputatie 0
  • #6
  • 20 november 2010
  • 21:50

ben er toevallig zelf ook mee bezig, voor zover ik nu weet is het grootste voordeel dat je via fastboot dingen kun regelen en het flashen van unsigned zips.
Hoe je het uitzet kun je hiervinden, ik heb het net geprobeerd maar heb geen werkende rom erop staan dus kon het niet uitvoeren. Overigens is het niet zo dat je het uitzet maar dat je het toestel laat denken dat het uitstaat/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" />

Bewerkt (20 november 2010 21:50)
Raffie

Raffie

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 816
  • Reputatie 0
  • #7
  • 20 november 2010
  • 22:18

Pennottie;61409
ben er toevallig zelf ook mee bezig, voor zover ik nu weet is het grootste voordeel dat je via fastboot dingen kun regelen en het flashen van unsigned zips.
Hoe je het uitzet kun je hiervinden, ik heb het net geprobeerd maar heb geen werkende rom erop staan dus kon het niet uitvoeren. Overigens is het niet zo dat je het uitzet maar dat je het toestel laat denken dat het uitstaat/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" />

Daar was ik ook al wezen kijken, zal me nog eens wat meer erin proberen te verdiepen alle verder info is welkom/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/smile.png" />

Bewerkt (20 november 2010 22:18)
Pennottie

Pennottie

  • Lid sinds 22 oktober 2010
  • Berichten 229
  • Reputatie 0
  • #8
  • 20 november 2010
  • 22:25

het was vrij simpel, bestandje downloaden en branden op cd'tje laptop uit > laptop aan en kwam meteen in het menu. Moest alleen usb-debugging aanzetten en dat kreeg ik zonder rom niet voor elkaar. Dan was er waarschijnlijk gewoon een menu'tje gekomen.
Hierde website van de maker. Succes

Bewerkt (20 november 2010 22:25)
Raffie

Raffie

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 816
  • Reputatie 0
  • #9
  • 20 november 2010
  • 23:34

Ik geloof dat ik alles begrijp wat er staat op 3 dingetjes na


Bravo Stock 1.5 258M 41M 152M …. bravo_alphaspl.img
Bravo N1Table 149M 98M 203M …. bravo_alphaspl-n1table.img
Bravo Data++ 180M 10M 261M …. bravo_alphaspl-data.img
Bravo Sense 180M 90M 181M …. bravo_alphaspl-sense.img

Hoe bepaal ik welke ‘patch’ ik wil gebruiken of misschien wel moet gebruiken?

2) Verify the MD5SUM of the file you downloaded against the one in the table. Controleer de MD5SUM van de file welke ik heb gedownload tegen degene in de tabel??? Wat moet ik hier nu doen?
3) Flash HBOOT with your phone in fastboot mode (Back+POWER) -> ‘fastboot flash hboot bravo_alphaspl.img’ (change into the correct filename for the HBOOT you downloaded) 'fastboot flash hboot bravo_alphaspl.img' (Verander de correcte filename voor de HBOOT die ik heb gedownload)???

Bewerkt (20 november 2010 23:34)
Pennottie

Pennottie

  • Lid sinds 22 oktober 2010
  • Berichten 229
  • Reputatie 0
  • #10
  • 21 november 2010
  • 00:48

voor die 3e optie moet je in het cmd venster zijn en dan fastboot typen; dit werkt alleen als je de android SDKop je pc hebt staan, over 1&2 durf ik niks te zeggen

Bewerkt (21 november 2010 00:48)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren