Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

murki

murki

  • Lid sinds 19 mei 2009
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 mei 2009
  • 00:17

ik heb de patroon beveiliging gebruikt maar een vriendin van mij heeft hem drie keer verkeeerd gedaan nu zegt de telefoon dat je eerst moet aanmelden met gmail acount dat vul ik vervolgens in maar de telefoon acepteerd het niet terwijl hij op de computer wel werkt kan iemand mij daar bij helpen alvast bedankt

Bewerkt (19 mei 2009 00:17)
kneissl_fan

kneissl_fan

  • Lid sinds 10 november 2009
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #2
  • 17 januari 2010
  • 11:49

murki;3349
ik heb de patroon beveiliging gebruikt maar een vriendin van mij heeft hem drie keer verkeeerd gedaan nu zegt de telefoon dat je eerst moet aanmelden met gmail acount dat vul ik vervolgens in maar de telefoon acepteerd het niet terwijl hij op de computer wel werkt kan iemand mij daar bij helpen alvast bedankt

Ik heb nu net hetzelfde probleem. Iemand een oplossing?

Alvast bedankt!

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
saidm600

saidm600

  • Lid sinds 17 januari 2010
  • Berichten 3
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 januari 2010
  • 14:59

ik zit met hetzelfde probleem
ik heb immers mijn wachtwoord veranderd ooit en die oude weet ik niet meer, mss dat mijn magic enkel dat wachtwoord nog kent en niet de nieuwe????
kan dat?

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
kneissl_fan

kneissl_fan

  • Lid sinds 10 november 2009
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #4
  • 17 januari 2010
  • 18:43

saidm600;12542
ik zit met hetzelfde probleem
ik heb immers mijn wachtwoord veranderd ooit en die oude weet ik niet meer, mss dat mijn magic enkel dat wachtwoord nog kent en niet de nieuwe????
kan dat?

Ik heb nooit men wachtwoord veranderd, en heb ook die foutmelding dus ik weet niet aan wat het ligt. Morgen naar de winkel!

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
kneissl_fan

kneissl_fan

  • Lid sinds 10 november 2009
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #5
  • 18 januari 2010
  • 17:58

Ben net terug. Telefoon moet gereset worden, ben alles kwijt :s
Kan een maand duren voor ik hem trug heb!

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Ralph

Ralph

  • Lid sinds 15 september 2009
  • Berichten 472
  • Reputatie 0
  • #6
  • 19 januari 2010
  • 09:05

factory reset kan je toch zelf doen? Homeknop ingedrukt houden en telefoon aanzetten, dan wipe/factory reset kiezen.
(Of kan dat alleen bij geroote tels???)

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Roel

Roel

  • Lid sinds 03 september 2009
  • Berichten 218
  • Reputatie 0
  • #7
  • 19 januari 2010
  • 11:22

kneissl_fan;12584
Ben net terug. Telefoon moet gereset worden, ben alles kwijt :s
Kan een maand duren voor ik hem trug heb!

Je had gewoon zelf een factory reset moeten doen. Konden die mensen in de shop dat niet? :confused:

Damn…

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
kneissl_fan

kneissl_fan

  • Lid sinds 10 november 2009
  • Berichten 14
  • Reputatie 0
  • #8
  • 19 januari 2010
  • 17:22

Is blijkbaar niet voldoende..

Bewerkt (22 april 2013 12:16)
Ruud

Ruud

  • Lid sinds 10 december 2008
  • Berichten 1641
  • Reputatie 50
  • #9
  • 19 januari 2010
  • 17:55

kneissl_fan;12617
Is blijkbaar niet voldoende..

Je kunt je toestel ook ‘Wipen’ oftewel, leegmaken. Ben je wel alle gegevens kwijt (eventueel backup maken) en zou alles weer als vanouds moeten werken…

Maar goed, maandje zonder Android is ook goede afkick manier en waardeer je je toestel alleen maar meer/cdn2.androidworld.nl/b4c9f3af9a/static/djangobb_forum/img/smilies/wink.png" />

Bewerkt (22 april 2013 12:16)

Uhmmmm…. Android?

Marvin

Marvin

  • Lid sinds 30 december 2009
  • Berichten 1778
  • Reputatie 10
  • #10
  • 22 januari 2010
  • 12:14

Bel het toestel vanaf een andere telefoon en neem op. Daarna schijn je gewoon in onbeveiligde mode terug te komen in het toestel?

Bewerkt (22 april 2013 12:17)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren