Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Xiaomi Mi 10 Pro

  • Huawei P40 Pro

  • Realme X2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

windvanger

windvanger

  • Lid sinds 07 juni 2010
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #1
  • 13 september 2010
  • 22:32

Ik heb nu een tijdje de HTC Desire in mijn bezit en ben hier erg tevreden mee!
Maar nu heb ik een Kingston micro sd 16GB (class 4) gekocht en alle data van mijn ‘oude’ micro sd gekopieerd naar mijn nieuwe kaart. Alleen nu krijg ik af en toe alleen lezen toegang of helemaal geen toegang tot de kaart. En af en toe blijft het scherm zwart en als ik dan op de aan/uit knop druk lichten alleen de hardware toetsen op en blijft het scherm zwart.
Ik heb al geprobeerd om de micro sd kaart te formatteren door de telefoon en ben hierna weer apps gaan installeren. Helaas blijft het probleem bestaan.
Heeft iemand een idee waar dit vandaan komt en hoe dit op te lossen is?

Bewerkt (22 april 2013 12:39)

——————

Groet,

Jan

peetje53

peetje53

  • Lid sinds 06 juli 2010
  • Berichten 104
  • Reputatie 0
  • #2
  • 14 september 2010
  • 08:17

En als je hem formatteer in de computer fat 32 heb je dat al geprobeerd..via een kaart lezer.

Bewerkt (22 april 2013 12:39)
windvanger

windvanger

  • Lid sinds 07 juni 2010
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #3
  • 14 september 2010
  • 09:50

peetje53;40591
En als je hem formatteer in de computer fat 32 heb je dat al geprobeerd..via een kaart lezer.
Ja, dat heb ik geprobeerd met snel formatteren uitgeschakeld, maar dat helpt helaas ook niet. Ik heb nu even weer de sd kaart van 4GB in mijn telefoon gedaan en tot nu toe heb ik geen problemen. Zou het kunnen zijn dat de sd kaart van Kingston niet compatible is met de telefoon of in het ergste geval defect is?

Bewerkt (22 april 2013 12:39)

——————

Groet,

Jan

Quinten

Quinten

  • Lid sinds 02 maart 2010
  • Berichten 1283
  • Reputatie 0
  • #4
  • 14 september 2010
  • 09:54

Heb je ook die problemen als je hem geformatteerd hebt en je oude bestanden er nog niet op
heb gezet?

Bewerkt (22 april 2013 12:39)
Raho78

Raho78

  • Lid sinds 21 mei 2010
  • Berichten 305
  • Reputatie 0
  • #5
  • 14 september 2010
  • 11:52

Ik weet niet of het ermee te maken heeft, maar kan het zijn omdat er standaard een class2 kaartje inzit en je er nu een class4 in hebt gedaan? Of moet dat niet uitmaken?

Bewerkt (22 april 2013 12:39)
windvanger

windvanger

  • Lid sinds 07 juni 2010
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #6
  • 14 september 2010
  • 17:33

Quinten;40608
Heb je ook die problemen als je hem geformatteerd hebt en je oude bestanden er nog niet op heb gezet?
Dit zal ik eens proberen. Ik kom hier op terug.

Raho78;40621
Ik weet niet of het ermee te maken heeft, maar kan het zijn omdat er standaard een class2 kaartje inzit en je er nu een class4 in hebt gedaan? Of moet dat niet uitmaken?
Dit vraag ik mij ook af, maar ik begrijp uit dit topic dat het niet echt uit moet maken welke class een sd kaart heeft?

Bewerkt (22 april 2013 12:39)

——————

Groet,

Jan

Quinten

Quinten

  • Lid sinds 02 maart 2010
  • Berichten 1283
  • Reputatie 0
  • #7
  • 14 september 2010
  • 19:11

Dat maakt inderdaad niet uit. Ik heb een 4 en een 2. En die werken beide prima.

Bewerkt (22 april 2013 12:39)
Bengalus

Bengalus

  • Lid sinds 31 januari 2010
  • Berichten 230
  • Reputatie 0
  • #8
  • 14 september 2010
  • 22:44

Klinkt gewoon als een kaartprobleem, is het wel een origineel kaartje? Misschien een garantiegevalletje?

Bewerkt (22 april 2013 12:39)
windvanger

windvanger

  • Lid sinds 07 juni 2010
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #9
  • 15 september 2010
  • 09:28

Bengalus;40752
Klinkt gewoon als een kaartprobleem, is het wel een origineel kaartje? Misschien een garantiegevalletje?
Het is een origineel kaartje gekocht bij Azerty. Ik heb nu twee dagen geen problemen met de 4GB kaart. Ik ga vandaag de 16GB kaart opnieuw in mijn toestel doen en het advies van Quinten uit proberen.

Bewerkt (22 april 2013 12:39)

——————

Groet,

Jan

windvanger

windvanger

  • Lid sinds 07 juni 2010
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #10
  • 16 september 2010
  • 08:59

peetje53;40591
En als je hem formatteer in de computer fat 32 heb je dat al geprobeerd..via een kaart lezer.
Ik heb hem geformatteerd met behulp van een kaart lezer in de computer gisteren op fat32. Vervolgens de kaart laten controleren op fouten met foutcontrole. Ik kreeg de melding dat er fouten zijn gevonden, maar dat deze zijn hersteld.
Quinten;40608
Heb je ook die problemen als je hem geformatteerd hebt en je oude bestanden er nog niet op heb gezet?
Ik heb de kaart geformatteerd en wel in de telefoon gedaan, maar de problemen begonnen al snel weer. Slecht of geen toegang met een file manager en het scherm bleef weer op zwart na enige tijd.
Ik ga de SD kaart terug sturen.

Bewerkt (22 april 2013 12:39)

——————

Groet,

Jan

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren