Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

  • Xiaomi Mi 9T Pro

  • Samsung Galaxy Note 10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

prekz

prekz

  • Lid sinds 27 augustus 2010
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #1
  • 27 augustus 2010
  • 12:15

Nou ik heb het probleem nog steeds, zelfs met hard duwen of wat dan ook werkt het helaas niet. Kan iemand mij hier mee helpen?

Bewerkt (22 april 2013 12:36)
G1J

G1J

  • Lid sinds 28 augustus 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #2
  • 28 augustus 2010
  • 17:17

Ik had het zelfde, eerst ontkoppelen dan verwijderen en idd weer hard terugdrukken tot ie weer terugveert, dan deed hij het pas bij mij.

Bewerkt (22 april 2013 12:36)
Dutchlimits

Dutchlimits

  • Lid sinds 31 juli 2010
  • Berichten 616
  • Reputatie 0
  • #3
  • 28 augustus 2010
  • 17:20

Probeer eerst maar eens een andere SD kaart voordat je de boel molt door hard te drukken

Bewerkt (22 april 2013 12:36)
Moedermelk

Moedermelk

  • Lid sinds 24 augustus 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #4
  • 29 augustus 2010
  • 01:29

Toen ik me sd kaart had gelezen op een laptop en bleek dat die wel gewoon goed was wist ik dat het probleem niet in de kaart lag daarom probeerde ik wat muscle power. Anders had ik inderdaad wel een pro in geschakeld in real life dan

Bewerkt (22 april 2013 12:36)
maomanna

maomanna

  • Lid sinds 08 juli 2010
  • Berichten 90
  • Reputatie 0
  • #5
  • 29 augustus 2010
  • 03:45

staat je telefoon in de goede stand, want als ik mn telefoon aan mn pc hang, geeft ie bij alleen opladen ook aan dat ie de SD niet kan vindenna nogmaals alleen opladen te klikken pakt ie m wel goed

Bewerkt (22 april 2013 12:36)
prekz

prekz

  • Lid sinds 27 augustus 2010
  • Berichten 4
  • Reputatie 0
  • #6
  • 29 augustus 2010
  • 23:56

Het blijkt dat mijn SD kaart gewoon kapot was, want de computer zag hem ook niet en een andere micro sd wel, dus morgen ga ik gewoon een nieuwe kopen.

Bewerkt (22 april 2013 12:36)
Yakiba

Yakiba

  • Lid sinds 16 november 2013
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #7
  • 16 november 2013
  • 16:17

Ik heb ook dat probleem maar het geheugen heeft altijd gewerkt en nu plots niet meer .
Ik heb gekeken bij mijn instellingen maar vindt Het SD telefoon geheugen niet bij mijn instellingen. Wie weet raad.

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6580
  • Reputatie 250
  • #8
  • 16 november 2013
  • 16:40

Yakiba
Ik heb ook dat probleem maar het geheugen heeft altijd gewerkt en nu plots niet meer .
Ik heb gekeken bij mijn instellingen maar vindt Het SD telefoon geheugen niet bij mijn instellingen. Wie weet raad.
heb je al de oplossingen in deze post hier boven al geprobeerd.

Yakiba

Yakiba

  • Lid sinds 16 november 2013
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #9
  • 16 november 2013
  • 16:52

Ik vergeet er nog bij te zeggen,dat mijn kaart in een andere gsm wel gaat,en dat een ander kaart bij mij niet gaat.
Maar ik vind het eigenaardig dat de contacten in de gsm vanonder staan en die van mijn kaart staan van boven ?

gizmobinky

gizmobinky

  • Lid sinds 18 april 2012
  • Berichten 6580
  • Reputatie 250
  • #10
  • 16 november 2013
  • 17:56

Yakiba
Ik vergeet er nog bij te zeggen,dat mijn kaart in een andere gsm wel gaat,en dat een ander kaart bij mij niet gaat.
Maar ik vind het eigenaardig dat de contacten in de gsm vanonder staan en die van mijn kaart staan van boven ?
michien toch een beetje friemelen met je sd kaart in de htc desire,
of de sd kaart formateren, probeer het met SDFormatter http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/SDFormatter.shtml
wat mijn normale windows niet kon {het probleem oplossen} ging met SDFormatter wel zet hem niet op quick maar op full erase.
het heeft mij wel eens uit de brand geholpen.

maak wel een backup van je sd kaart!!

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren