Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

okkels

okkels

  • Lid sinds 25 maart 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #1
  • 18 april 2010
  • 03:51

L.S.

Als ik nu mijn HTC Desire aanzet krijg ik het volgende bericht:

De toepassing HTC Sense (proces.com.htc.launcher) is onverwacht gestopt. Probeer het opnieuw.
Nu sluiten.

Als ik dan op ‘Nu sluiten’ druk, gaat 'ie wer laden en komt het bovenstaande bericht weer te voorschijn!!!!
Wat is er aan de hand en hoe dit op te lossen?????????

Uit en aan zetten helpt niets :confused:

Alvast dank voor het meedenken.
Mark

Bewerkt (22 april 2013 12:21)
IvoJanssen

IvoJanssen

  • Lid sinds 25 februari 2010
  • Berichten 275
  • Reputatie 0
  • #2
  • 18 april 2010
  • 11:20

Je kunt dus zelfs niet meer in de instellingen komen? Komt het “Nu sluiten” venster weer direct?
Als je wel in de settings kunt komen kun je dit even proberen: YouTube - Turning an HTC Desire into a Nexus One
Anders Factory reset (hiermee verlies je applicaties etc): How to hard reset the HTC Desire - Know Your Cell

Bewerkt (22 april 2013 12:21)
okkels

okkels

  • Lid sinds 25 maart 2010
  • Berichten 7
  • Reputatie 0
  • #3
  • 18 april 2010
  • 11:51

Ik kon in geen enkele instelling meer komen…
Dus maar een hard reset gedaan; dat wordt vanavond weer spelen om alles weer terug te krijgen zoals het was. :cry:

Ivo, dank voor de tip

Dit topic mag gesloten worden!!

Gegroet,
Mark

Bewerkt (22 april 2013 12:21)
i_like_android

i_like_android

  • Lid sinds 11 juli 2009
  • Berichten 2497
  • Reputatie 10
  • #4
  • 18 april 2010
  • 12:53

okkels;18094
Ik kon in geen enkele instelling meer komen…
Dus maar een hard reset gedaan; dat wordt vanavond weer spelen om alles weer terug te krijgen zoals het was. :cry:
Ivo, dank voor de tip
Dit topic mag gesloten worden!!
We gaan dit topic nog even openlaten. Misschien hebben er nog mensen hetzelfde en kunnen ze dan ook hun vragen/ervaringen kwijt.

Bewerkt (22 april 2013 12:21)
ghanssie

ghanssie

  • Lid sinds 13 juli 2010
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #5
  • 1 augustus 2010
  • 08:20

Hier sinds vanmorgen met aanzetten het zelfde probleem op mijn Desire
Wat nu te doen? ? Hard reset? Hoe kun je een reset doen als je niet eens in het menu kunt komen?

Grt

Hans

Bewerkt (22 april 2013 12:30)
ground

ground

  • Lid sinds 17 juli 2010
  • Berichten 20
  • Reputatie 0
  • #6
  • 1 augustus 2010
  • 10:26

is wel apart als in 1x 2 mensen het hebben :O.

@ghanssie
In de link van IvoJanssen staat het precies uitgelegd, maar hier nog een keer:

  1. Zet de mobiel uit en haal de batterij eruit waarna je hem er gelijk weer instopt
  2. houd het vukumeknopt voor zachter geluid ingedrukt
  3. druk even op de aanknop
  4. nu kom je in een apart menu
  5. selecteer clear storage met behulp van de volume(zachter) knop
  6. druk weer even op de aan/uitknop
  7. bevestig je keuze: Volume Upfor YES and Volume Downfor NO

Bewerkt (22 april 2013 12:30)
ghanssie

ghanssie

  • Lid sinds 13 juli 2010
  • Berichten 17
  • Reputatie 0
  • #7
  • 1 augustus 2010
  • 10:30

@ground,

Bedankt voor de tip het is me gelukt. Nu al me apps weer installeren :cry:

Bewerkt (22 april 2013 12:30)
Pasdepeu

Pasdepeu

  • Lid sinds 02 augustus 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #8
  • 2 augustus 2010
  • 01:10

Als je een backup hebt ingsteld op je SD-kaart, kun je die na afloop ook gewoon terugzetten natuurlijk
is mij ook gelukt na hetzelfde probleem….nadat froyo mislukt was te installeren…

later!

Bewerkt (22 april 2013 12:30)
champie76

champie76

  • Lid sinds 16 april 2010
  • Berichten 1
  • Reputatie 0
  • #9
  • 3 september 2010
  • 11:40

Bij mijn vanochtend ineens het zelfde probleem.

Nu mijn vraag. Hoe maak ik een backup op sd kaart?

Weet iemand waar dit probleem door komt zodat ik dat in de toekomst kan voorkomen. Ligt het aan een app??

Groetjes

Bewerkt (22 april 2013 12:37)
puntje

puntje

  • Lid sinds 18 januari 2010
  • Berichten 78
  • Reputatie 0
  • #10
  • 6 september 2010
  • 10:19

Sinds gisteren heb ik dit probleem ook, maar dan op mijn Hero.
Gelukkig start seesmic wel automatisch dus twitteren werkt wel, en via een link in twitter kan ik de browser weer starten.
Vanavond maar ff een hardreset doen en de nieuwe Villain froyo ROM erop zetten.

Bewerkt (22 april 2013 12:38)

Oneplus One met exodus 1 nightly rom

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren