Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

z0rk

z0rk

  • Lid sinds 20 december 2010
  • Berichten 1593
  • Reputatie 0
  • #1
  • 16 augustus 2012
  • 11:48

Ga naar Start -> Programma's -> Accessoires -> Opdrachtprompt en klik er met de rechtermuisknop op. Kies dan Uitvoeren als Administrator.

Nu krijg je een zwart scherm, daarin moet je dan de commando's typen, en dan krijg je de resultaten op je scherm te zien.
Als je een foutboodschap krijgt dat het commando niet kan gevonden worden, typ dan eerst:
cd \
cd Windows


typ dan adb devices en zie of je een output krijgt.

Bewerkt (24 april 2013 15:25)
Eric_the_Viking

Eric_the_Viking

  • Lid sinds 15 augustus 2012
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #2
  • 16 augustus 2012
  • 17:46

Ok, de output =

*deamon not running. starting it now on port 5037*
*deamon started succesfully*
*list of devices attachted*

c:\windows

———- Update van bericht ———-

Ik krijg ook een melding "hboot 512kb failed status malformed 1bytes

Bewerkt (24 april 2013 15:25)
z0rk

z0rk

  • Lid sinds 20 december 2010
  • Berichten 1593
  • Reputatie 0
  • #3
  • 17 augustus 2012
  • 07:51

Als je ‘list of devices attached’ krijgt, dan werkt adb, dan kan je mijn bovenstaande fastboot commando's ook uitvoeren, indien fastboot.exe in dezelfde map ligt als adb.exe.

Als je foutmeldingen krijgt raad ik je aan om google te raadplegen…

Bewerkt (24 april 2013 15:25)
Eric_the_Viking

Eric_the_Viking

  • Lid sinds 15 augustus 2012
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #4
  • 17 augustus 2012
  • 11:28

Bedankt voor je antwoord, het nadeel van Google is dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Ik heb de volgende file's in de zelfde map staan c:\windows
bravo_alphaspl-cm7r2
fastboot
aapt
adb
AdbWinApi.dll
AdbWinUsbApi.dll

En heb de HTC aan de pc via USB met op de HTC de melding HBoot USB plug en de blauwe balk op Fastboot

Mvg,
eric

Bewerkt (24 april 2013 15:25)
z0rk

z0rk

  • Lid sinds 20 december 2010
  • Berichten 1593
  • Reputatie 0
  • #5
  • 17 augustus 2012
  • 12:23

Dan kan je de commando's toch uitvoeren?

Als je blauwe balk op fastboot staat moet je nog bevestigen met de power toets

Bewerkt (24 april 2013 15:25)
Eric_the_Viking

Eric_the_Viking

  • Lid sinds 15 augustus 2012
  • Berichten 8
  • Reputatie 0
  • #6
  • 17 augustus 2012
  • 12:42

Dat miste ik nog, nu geeft ie aan Okay

———- Update van bericht ———-

Al je stappen gedaan maar het hielp niet

———- Update van bericht ———-

hij blijft bij de joker hangen

Bewerkt (24 april 2013 15:25)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren