Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Samsung Galaxy A51

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

dag

dag

  • Lid sinds 24 februari 2011
  • Berichten 170
  • Reputatie 0
  • #1
  • 19 mei 2012
  • 11:20

Heb skype geïnstalleerd.
Nu hoord de ontvanger me niet spreken.
Terwijl ik hun wel hoor praten.
Wat gaat er fout?

Heb Leedriod_HD_V3.3.3_GB-RS erop staan.

Grtjes dag

Ps welke andriod versie is de laatste originele van htc voor Desire?

Bewerkt (24 april 2013 14:52)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #2
  • 19 mei 2012
  • 11:27

Kan van alles zijn, slechte verbinding bijvoorbeeld.
Als je een gewoon telefoongesprek voert kan men je wel horen?

Laatste versie is: Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27
Link naar RUU: Shipped ROMs

Bewerkt (24 april 2013 14:52)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

doctormetal

doctormetal

  • Lid sinds 18 augustus 2010
  • Berichten 434
  • Reputatie 0
  • #3
  • 19 mei 2012
  • 12:31

Als dit gebeurt via 3G dzn moet je eens proberen of het via Wifi wel goed gaat.

Bewerkt (24 april 2013 14:52)
dag

dag

  • Lid sinds 24 februari 2011
  • Berichten 170
  • Reputatie 0
  • #4
  • 19 mei 2012
  • 19:36

Als ik bel kunnen ze me wel horen.
Is alleen bij Skype.
Skype doe ik altijd via Wifi
Waar kan ik zien welke radio ik heb?

grtjes dag

Bewerkt (24 april 2013 14:52)
dag

dag

  • Lid sinds 24 februari 2011
  • Berichten 170
  • Reputatie 0
  • #5
  • 20 mei 2012
  • 10:21

Kan ik met de originele rom ook zorgen dat alle apps op de sd kaart geinstalleed kunnen worden?

grtjes dag

Bewerkt (24 april 2013 14:52)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren