Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

kameleon

kameleon

  • Lid sinds 13 maart 2010
  • Berichten 110
  • Reputatie 0
  • #1
  • 26 december 2011
  • 12:50

Hoi,

Ik heb een Desire origineel unbranded waarop origineel versie 2.2 Froyo draaide. Ik deze onlangs naar versie 2.3 geupdate maar ben hier niet tevreden over. Heb geen intern geheugen meer over om enkele apps o.i.d. te installeren.
Kan ik op een of andere manier terug naar de originele HTC 2.2 versie.
Kan iemand mij stapsgewijs uitleggen hoe ik dat doe.
het toestel is niet geroot.

Alle hulp is welkom.

Bewerkt (24 april 2013 13:56)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #2
  • 26 december 2011
  • 13:30

Wat je kan doen is op deze link eens kijken en bij het eerste filmpje staat hoe je een RUU kan flashen. Dat is de officiele software van HTC, daar kan je de froyo rom flashen op je toestel.

Bewerkt (24 april 2013 13:56)
kameleon

kameleon

  • Lid sinds 13 maart 2010
  • Berichten 110
  • Reputatie 0
  • #3
  • 26 december 2011
  • 19:19

Hoi Xeno,

Ga dit binnenkort proberen. Laat wel horen of het lukt.
Ik begrijp dat ik de Desire eerst moet rooten voordat ik de custom rom terug kan zetten.

Bewerkt (24 april 2013 13:56)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #4
  • 26 december 2011
  • 20:37

Nee je hoeft niet te rooten en het is ook geen custom rom, Dit is gewoon de officele rom van htc zelf met een flash programma.
Je kan die gewoon over je toestel heen gooien zonder root je ben wel alles weer kwijt hij hersteld je hele toestel, Verder htc desire nog niet toe aan een nieuw toestel ?

Bewerkt (24 april 2013 13:56)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #5
  • 27 december 2011
  • 09:41

Carlos0_0;251951
Nee je hoeft niet te rooten en het is ook geen custom rom, Dit is gewoon de officele rom van htc zelf met een flash programma.
Je kan die gewoon over je toestel heen gooien zonder root je ben wel alles weer kwijt hij hersteld je hele toestel, Verder htc desire nog niet toe aan een nieuw toestel ?
Maar als je 2.3 hebt op je toestel en je wilt terug naar de officiele 2.2, dan moet je wel met RUU doen. Dan raak je je root wel kwijt.

Ik denk nog niet aan veranderen, ik heb ook een galaxy s2, maar ik gebruik mijn desire als daily phone want ik vindt die het leukste werken. Ik vind het scherm op de s2 iets te groot :p Hij kan nog prima mee met de s2

Bewerkt (24 april 2013 13:56)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #6
  • 27 december 2011
  • 19:06

Je bent idd wel je root kwijt ja maar die kan je weer opnieuw doen erna, Maar te groot hoe kleine handen heb jij dan ik heb gewoon normaal en op 4,3 inch scherm kan ik gewoon met me duim alleen nog typen in 1 hand

Bewerkt (24 april 2013 13:56)
Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #7
  • 27 december 2011
  • 19:34

Ik kan hem ook makkelijk te bedienen, maar ik heb liever een 3.7inch scherm.

Bewerkt (24 april 2013 13:56)
Carlos0_0

Carlos0_0

  • Lid sinds 02 november 2010
  • Berichten 3265
  • Reputatie 0
  • #8
  • 27 december 2011
  • 22:09

Oke ja dat kan dat vond ik ook irritant aan Iphones en me eigen Ipod toch veels te klein scherm, Ook met internetten enzo vind i de 4,3 veel fijner werken maar ieder ze eigen ding

Bewerkt (24 april 2013 13:56)
DutchDisturbed

DutchDisturbed

  • Lid sinds 22 juni 2010
  • Berichten 115
  • Reputatie 0
  • #9
  • 28 december 2011
  • 16:38

Als je toch met RUU's gaat kloten, kan je er dan niet net zo goed effe en custom ton op gooien?

Bewerkt (24 april 2013 13:57)

Nexus 4, Android 4.2.2

Xeno

Xeno

  • Lid sinds 27 maart 2010
  • Berichten 2176
  • Reputatie 0
  • #10
  • 28 december 2011
  • 18:10

Beter een RUU gebruiken, dan heb je officiele software.

Bewerkt (24 april 2013 13:57)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren