Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

  • Ghostbusters World

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OnePlus 7 Pro

  • Google Pixel 3a XL

  • Xiaomi Mi 9T

  • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

larrss101

larrss101

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15 oktober 2011
  • 19:55

Het allemaal,

Ik heb een geroote HTC Desire die draait op GingerVillain 3.2 en ben er zeer tevreden over. Enige wat me behoorlijk irriteert is het geheugen. Krijg de hele tijd dat tekentje van ‘weinig ruimte’ en dat irriteert me. Ook kan ik niet veel meer apps installeren. Bij vorige roms ( Oxygen en rcmixS) had ik dit probleem nooit. GingerVillain heeft apps2sd maar ik merk er helemaal niks aan. Bij instellingen > cyanogen Mod > applicatie kun je toestaan dat apps naar de externe opslag locatie gaan en van opslag automatisch intern of extern maar het werkt gewoon niet? Heb helemaal niet veel apparaat geïnstalleerd maar heb wel gewoon geen geheugen meer. Iemand die me hiermee kan helpen?

Groetjes,

Lars

Bewerkt (15 oktober 2011 19:55)
Master_B

Master_B

  • Lid sinds 16 april 2011
  • Berichten 196
  • Reputatie 0
  • #2
  • 16 oktober 2011
  • 07:46

heb je ook s2e geinstalleerd?

Bewerkt (16 oktober 2011 07:46)
larrss101

larrss101

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #3
  • 16 oktober 2011
  • 09:46

Mag ik vragen wat dat is?

Bewerkt (16 oktober 2011 09:46)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #4
  • 16 oktober 2011
  • 11:38

Heeft je SD een EXT3 of 4 partitie?
Indien dat het geval is kun je in een terminal app dit invoeren om de boel te repareren:

su , en dan:
a2sd repair

Dat zie je wat tekst voorbij flitsen en zou A2SD geactiveerd moeten zijn.

Bewerkt (16 oktober 2011 11:38)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

g-member

g-member

  • Lid sinds 19 augustus 2010
  • Berichten 294
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 oktober 2011
  • 14:20

Zou in principe niet nodig zijn, mocht je geen ext partitie hebben is het een kwestie van deze aanmaken in cwm en rebooten.
GV A2SD herkent dan de partitie en word automatisch geactiveerd.

Check wel voor je partities gaat maken of deze ext4 ondersteund.

Bewerkt (16 oktober 2011 14:20)
larrss101

larrss101

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #6
  • 16 oktober 2011
  • 14:52

Ik heb een ext 3 partitie van 1 gb.

Bedoel je met dat su Superuser ?

Bewerkt (16 oktober 2011 14:52)
g-member

g-member

  • Lid sinds 19 augustus 2010
  • Berichten 294
  • Reputatie 0
  • #7
  • 16 oktober 2011
  • 15:52

SU = Super user

Bewerkt (16 oktober 2011 15:52)
larrss101

larrss101

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #8
  • 16 oktober 2011
  • 16:20

Enig idee hoe ik dat a2sd repair moet invoeren ?

Bewerkt (16 oktober 2011 16:20)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren