Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

1905

1905

  • Lid sinds 06 december 2009
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #1
  • 8 december 2009
  • 23:49

Hallo allemaal,

Ik heb mijn contacten van mijn simkaart gekopieerd naar het geheugen van mijn Hero. Maar nu zie ik elke contactpersoon dubbel. Eentje op het geheugen en eentje op de SIMkaart. Hoe kan ik alle contacten van de simkaart ineen keer verwijderen?

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Leon10

Leon10

  • Lid sinds 02 november 2009
  • Berichten 44
  • Reputatie 0
  • #2
  • 9 december 2009
  • 08:46

Hier hetzelfde! Krijg het ook niet voor elkaar om het te veranderen………

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
kenneth

kenneth

  • Lid sinds 17 november 2009
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #3
  • 9 december 2009
  • 18:50

ik had me simkaart weer uit me g1 gehaald en in me oude mob gezet en daar kon ik alles van me sim tegelijk wissen, hoop voor jullie dat je nog een uod mobieltje hebben

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
1905

1905

  • Lid sinds 06 december 2009
  • Berichten 25
  • Reputatie 0
  • #4
  • 10 december 2009
  • 00:53

Haha zo heb ik het ook gedaan, maar dan net iets anders.
Ik heb een k800i, daar kon je alleen de nummers op de sim kaart laten zien.
Maar je kon niet meerdere nummers kiezen en dan wissen, dus ik drukte hele tijd op verwijderen heel snel achter elkaar. Duurde iets langer maar zo heb ik het opgelost

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
Ropture

Ropture

  • Lid sinds 30 november 2009
  • Berichten 34
  • Reputatie 0
  • #5
  • 10 december 2009
  • 12:01

hey,

eigenlijk wel heel omslachtig wat jullie doen :p je kan gewoon in de opties van je contactlijst kiezen wat er word weergegeven.. als je alles van je sim op de gsm hebt staan dan kies je gewoon voor de optie SIM-contacten niet weergeven..

Bewerkt (22 april 2013 12:15)
kenneth

kenneth

  • Lid sinds 17 november 2009
  • Berichten 62
  • Reputatie 0
  • #6
  • 10 december 2009
  • 18:22

weer wat geleerd

Bewerkt (22 april 2013 12:15)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren