Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Realme X2 Pro

  • Moto G8 Plus

  • Microsoft Surface Duo

  • OnePlus 7T Pro

  • Nokia 7.2

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

edp_1

edp_1

  • Lid sinds 16 september 2010
  • Berichten 282
  • Reputatie 50
  • #1
  • 6 oktober 2011
  • 21:08

Je hebt dit niet nodig ,dit zijn de verschillende hboots.
Waar de ROM op kan.
Als je de standaard stock hboot hebt moet je het bestand wat er bij staat na je ROM flachen .

Bewerkt (6 oktober 2011 21:08)
michaeldepotter

michaeldepotter

  • Lid sinds 17 augustus 2011
  • Berichten 81
  • Reputatie 0
  • #2
  • 6 oktober 2011
  • 21:17

Deze dus flashen(Stock Hboot users flash Stock_Hboot.zip after installing the Rom.zip) nadat ik de andere rom heb geflashed? en dan pas weather pack?

Bewerkt (6 oktober 2011 21:17)
edp_1

edp_1

  • Lid sinds 16 september 2010
  • Berichten 282
  • Reputatie 50
  • #3
  • 7 oktober 2011
  • 06:43

1 Align Your EXT4 Partition With…THIS
2 Cool3D AceS v3 CM7/r2 Hboot Version
3 Stock Hboot users flash Stock_Hboot.zip after installing the Rom.zip
4 opstarten
5 als je geen weer krijgt later het weer pak (zit nu in de rom verwerkt dacht ik)
Als je het nodig hebt kan je ook nogDalvik.Cache To SD-EXT instaleren.

Bewerkt (7 oktober 2011 06:43)
michaeldepotter

michaeldepotter

  • Lid sinds 17 augustus 2011
  • Berichten 81
  • Reputatie 0
  • #4
  • 8 oktober 2011
  • 12:19

Ik heb er succesvol een andere rom opgekregen! Een betere sense en mijn desire loopt naar mijn gevoel toch vlotter. Echt heerlijk.

Wat doet die Dalvic.Cache to SD-EXT? Want dit heb ik niet uitgevoerd.

Bewerkt (8 oktober 2011 12:19)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #5
  • 8 oktober 2011
  • 12:26

Daarmee zet je je Dalvik Cache naar de SD EXT4 partitie zodat je nog meer intern geheugen vrij hebt.
Hoe meer app je gebruikt hoe groter deze cache word. Bij de gemiddelde gebruiker is hij al ~40mb.
Even kort uitleggen wat het is is moeilijk. Iedere keer als je een app start kijkt android naar welke bestanden er nodig zijn en hoe hij je app het beste kan draaien. Dit is iets wat enig processor vermogen kost. Vervolgens slaat hij het op in de dalvik cache zodat hij het de volgende keer niet meer hoeft uit te zoeken en je app snel kan starten.

Bewerkt (8 oktober 2011 12:26)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

michaeldepotter

michaeldepotter

  • Lid sinds 17 augustus 2011
  • Berichten 81
  • Reputatie 0
  • #6
  • 8 oktober 2011
  • 13:02

Ok dus ik kan nu best die Dalvik Cache eerst clearen en dan “Dalvic.Cache to SD-EXT” installeren? want ik heb mijn nieuwe rom nu al even gebruikt.

Bedankt allemaal voor jullie hulp !

Bewerkt (8 oktober 2011 13:02)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #7
  • 8 oktober 2011
  • 13:27

Hoeft niet, kan wel.
Dalvik Cache leegmaken kan nooit kwaad. Ik heb een keer gehad dat mijn GPS niet lekker werkte, dalvik cache schoongeveegd en hij deed het weer.

Bewerkt (8 oktober 2011 13:27)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

michaeldepotter

michaeldepotter

  • Lid sinds 17 augustus 2011
  • Berichten 81
  • Reputatie 0
  • #8
  • 8 oktober 2011
  • 13:28

Ok bedankt!! Ik zal er vanavond eens werk van maken!

Bewerkt (8 oktober 2011 13:28)
michaeldepotter

michaeldepotter

  • Lid sinds 17 augustus 2011
  • Berichten 81
  • Reputatie 0
  • #9
  • 9 oktober 2011
  • 14:41

Ik merk geen verschil na die installatie eigelijk. Nu ja ik heb nog 80 MB over en mijn desire loopt wel lekker

Bewerkt (9 oktober 2011 14:41)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #10
  • 9 oktober 2011
  • 14:57

Zal geen verschil maken in performance maar je hebt nog wat extra intern geheugen vrij.

Bewerkt (9 oktober 2011 14:57)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren