Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

  • The Elder Scrolls: Blades

Trending smartphones
  • Samsung Galaxy Z Flip

  • Samsung Galaxy Note 10 Lite

  • Realme X2 Pro

  • Samsung Galaxy S20 Ultra

  • Moto G8 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

teun180297

teun180297

  • Lid sinds 13 mei 2011
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #1
  • 11 augustus 2011
  • 19:53

Hallo,<br><br>ik heb mijn desire al een paar maanden geroot, maar nu wil ik hem eigenlijk weer unrooten. Ik heb alleen het probleem dat ik geen werkende rom meer heb, geen van alle leedroid roms werkt, ze blijven allemaal bij het opstartgedeelte hele haken, en soms gaat ie weer naar het htc scherm en dan komt er plots een melding van:het proces android.process.medra is onverwachts gestopt, en dan veel andere meldingen. Iemand enig idee hoe die mij kan helpen<br><br><br>Gr. Teun

Bewerkt (11 augustus 2011 19:53)
rvd1969

rvd1969

  • Lid sinds 08 juli 2011
  • Berichten 1702
  • Reputatie 0
  • #2
  • 11 augustus 2011
  • 20:21

Kijk hier eens tussen: Shipped ROMs.

Bewerkt (11 augustus 2011 20:21)

Samsung Galaxy S1, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10 Plus 12GB 1TB.
Samsung Galaxy Note1, Samsung Galaxy Note2, Samsung Galaxy Note3, Samsung Galaxy Note4, Samsung Galaxy Note7, Samsung Galaxy Note8, Samsung Galaxy Note9.

olliestyle

olliestyle

  • Lid sinds 20 februari 2010
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #3
  • 11 augustus 2011
  • 21:12

Kies de RUU met onderstaande naam:
RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed

Bewerkt (11 augustus 2011 21:12)
teun180297

teun180297

  • Lid sinds 13 mei 2011
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #4
  • 12 augustus 2011
  • 00:18

Het probleem van een RUU is dat ik htc sync nodig heb, maar dat ik dus geen werkende sense rom heb. morgen ga ik de shipped roms proberen.

Mvg Teun

Ps: is er een misschien een alternative manier om te unrooten.

Bewerkt (12 augustus 2011 00:18)
olliestyle

olliestyle

  • Lid sinds 20 februari 2010
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #5
  • 12 augustus 2011
  • 08:07

HTC Sync moet je op e pc geinstalleerd staan, niet op je telefoon.
Helaas, er is bij mijn weten geen alternatieve methode.

Bewerkt (12 augustus 2011 08:07)
Kwabbernoot

Kwabbernoot

  • Lid sinds 23 oktober 2009
  • Berichten 754
  • Reputatie 0
  • #6
  • 12 augustus 2011
  • 08:34

Ik neem aan dat je alles heb “gewiped”?
Kun je nog wel in je recovery? In dat geval kun je proberen eerst een andere rom te flashen, bv cyanogenmod.

Groeten…

Bewerkt (12 augustus 2011 08:34)
Sander_M

Sander_M

  • Lid sinds 22 september 2010
  • Berichten 5153
  • Reputatie 100
  • #7
  • 12 augustus 2011
  • 08:53

teun180297;205041
Het probleem van een RUU is dat ik htc sync nodig heb, maar dat ik dus geen werkende sense rom heb. morgen ga ik de shipped roms proberen.

Mvg Teun

Ps: is er een misschien een alternative manier om te unrooten.

Maar het gaat niet om HTC Synch, maar om de drivers die dit programma op je computer installeert. Deze zorgen ervoor dat je PC met je telefoon kan ‘praten’. Verder heb je het niet nodig.

Bewerkt (12 augustus 2011 08:53)

Zie je iets op AW forum wat niet door de beugel kan? Laat het de moderators weten middels de rapporteer knop.
Inhoudelijke vragen over Android graag op het forum bespreken, deze worden per email/PM niet beantwoord.

teun180297

teun180297

  • Lid sinds 13 mei 2011
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #8
  • 12 augustus 2011
  • 09:58

Wel als je Windows 7 hebt, dat een error geeft als je de RUU aan het uitvoeren bent. Maar moet je een sense rom draaien om de RUU uit te voeren???

Teun

Bewerkt (12 augustus 2011 09:58)
teun180297

teun180297

  • Lid sinds 13 mei 2011
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #9
  • 12 augustus 2011
  • 10:06

@ ollistyle: dat snap ik ook wel, alleen heb ik het verkeerd geschreven. Ik bedoelde dat ik geen werkende sense rom heb, die nodig is om met htc sync te kunnen communiceren. En moet je telefoon echt aanstaan om een RUU uit te kunnen voeren???

Bewerkt (12 augustus 2011 10:06)
olliestyle

olliestyle

  • Lid sinds 20 februari 2010
  • Berichten 58
  • Reputatie 0
  • #10
  • 12 augustus 2011
  • 11:16

@teun: Je hebt geen Sense rom nodig. Als je een error krijg, kan het zijn dat je de verkeerde RUU gedownload heb.

Bewerkt (12 augustus 2011 11:16)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren