Naar content
Trending apps
  • Inbox by Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

  • Facebook

Trending games
  • Ghostbusters World

  • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

  • Pokémon Quest

  • PUBG Mobile

  • Super Mario Run

Trending smartphones
  • ASUS ZenFone 6

  • OPPO Reno 10x Zoom

  • OnePlus 7 Pro

  • Xiaomi Mi 9

  • Samsung Galaxy S10 Plus

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

  • Sony Xperia Z4 Tablet

larrss101

larrss101

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15 juni 2011
  • 19:40

Hallo,

Ik had een vraagje. Ik heb mijn desire geroot en draai oxygen v2.0 gingerbread. Nu vind ik die leuke tweaks van sense 3 wel erg leuk. Daarom heb ik besloten dat ik een htc sense 2.1/3 rom wil gaan draaien. Nu heb ik er 2 gevonden:

deze: RCMix S v2.0 Evolutionary Sense - xda-developers
en deze: InsertCoin CM7 HBOOT/STOCK 1.0.8 - xda-developers

Nou snap ik niet zo heel veel van het taalgebruik op xda, en ik wil graag weten of allebei de roms die Apps 2 SD functie hebben. Dit mis ik bij mijn huidige rom en mijn RAM geheugen zit zo vol helaas. Vandaar dus die Apps 2 SD vraag.

Kunnen jullie misschien ook uitvogelen hoe en wat ik moet doen om deze rom te draaien. Bij oxygen heb ik een .rar bestand op de sd root gezet en toen power + vol down dacht ik. En toen gewoon instal update dacht ik.

Nu lees ik hier allerlei wipe en allerlei toestanden en ik kom er maar niet uit. Ik ben een jongen van 15 die geen baantje heeft, en liever niet wil dat zijn htc naar de filistijnen gaat, een nieuwe kan ik op dit moment niet betalen namelijk.

Alvast bedankt voor jullie hulp,

L

Bewerkt (15 juni 2011 19:40)
Garduna

Garduna

  • Lid sinds 26 september 2009
  • Berichten 426
  • Reputatie 0
  • #2
  • 15 juni 2011
  • 21:16

Beide ROMs hebben inderdaad Apps2SD. Let er wel op dat je een ext partitie van 1GB moet hebben op je SD-kaart. Dit kan je doen in recovery of met ROM manager. En let er op dat je de juiste versie download. Als je je HBOOT niet hebt veranderd, dan moet je de stock HBOOT hebben.

Je moet inderdaad het .zip bestand op je SD-kaart zetten. Voordat je de ROM gaat flashen, eerst een nandroid backup maken mocht er iets mis gaan. Dan doe je een wipe vervolgens flash je de ROM (install update inderdaad).

Bewerkt (15 juni 2011 21:16)
larrss101

larrss101

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 juni 2011
  • 21:53

Is recovery die power button + vol up of down?
En hoe kun je zien met die hboot enz? Misschien of jij het weet: is rcmix ook nederlands?

Groetjes en bedankt,

Lars

Bewerkt (15 juni 2011 21:53)
Garduna

Garduna

  • Lid sinds 26 september 2009
  • Berichten 426
  • Reputatie 0
  • #4
  • 16 juni 2011
  • 09:13

Recovery is volume down. Je komt dan in een wit scherm. Met de volume knop ga je naar recovery en druk je op aan/uit knop om te bevestigen.

Rcmix is ook in het Nederlands. Als je zelf de HBOOT niet hebt veranderd, dan heb je dus gewoon stock HBOOT (Bravo HBOOT). Kijk maar eens op Alpharev.nl voor uitleg.

Bewerkt (16 juni 2011 09:13)
larrss101

larrss101

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #5
  • 16 juni 2011
  • 09:20

Okee dankjewel,
Ik zal eens op die site kijken.

Gr

Bewerkt (16 juni 2011 09:20)
larrss101

larrss101

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #6
  • 16 juni 2011
  • 09:28

Moet ik dat programma wat op die alpharev staat ook daadwerkelijk gebruiken? En er is nog een manier om te zien welke HBOOT ik heb?

Alvast bedankt

Bewerkt (16 juni 2011 09:28)
Garduna

Garduna

  • Lid sinds 26 september 2009
  • Berichten 426
  • Reputatie 0
  • #7
  • 16 juni 2011
  • 09:34

Als je je telefoon uitzet en vervolgens aanzeet met de back button ingedrukt kan je zien welke HBOOT je hebt.

Bewerkt (16 juni 2011 09:34)
larrss101

larrss101

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #8
  • 16 juni 2011
  • 09:43

Als ik in de recovery ga zie ik meteen dit:
HBOOT - 0.93.0001
Daaronder ergens HBOOT.

Bewerkt (16 juni 2011 09:43)
larrss101

larrss101

  • Lid sinds 19 november 2010
  • Berichten 63
  • Reputatie 0
  • #9
  • 16 juni 2011
  • 11:08

wat betekent dit dan verder? Dat ik hboot stock heb?

Bewerkt (16 juni 2011 11:08)
Garduna

Garduna

  • Lid sinds 26 september 2009
  • Berichten 426
  • Reputatie 0
  • #10
  • 16 juni 2011
  • 14:06

Yep dat klopt. Dus even opletten met downloaden welke versie je moet hebben.

Bewerkt (16 juni 2011 14:06)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren