Naar content
Trending apps
  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Gmail

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger: gratis sms'en en videobellen

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • POCO X3

  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra

  • Google Pixel 4a

  • OnePlus Nord

  • Samsung Galaxy A51

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

sl4mer

sl4mer

  • Lid sinds 05 oktober 2009
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #1
  • 5 oktober 2009
  • 18:01

Van de 1 op andere dag stopt de synchronisatie met gmail opeens op mijn G1. Ik meen rond 28/29 september. Zo ver ik weet heb ik verder aan geen instellingen gezeten en bij instellingen van mijn telefoon zijn alle synchronisatie velden aangevinkt. Binnen gmail zelf staat synchronisatie aan voor 4 dagen. De nieuwe mail komt wel gewoon op mijn gmail account binnen (via de pc) maar deze mail wordt niet getoond op mijn telefoon. Het verzenden van email is ook niet meer mogelijk.

Daarnaast krijg ik via mijn telefoon wel de emails direct binnen via mijn andere gmail account die ik naast mijn hoofdaccount heb ingesteld :S

Iemand een idee hoe dit te verhelpen?

Bij voorbaat dank.

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
dddaniel

dddaniel

  • Lid sinds 07 september 2009
  • Berichten 32
  • Reputatie 0
  • #2
  • 6 oktober 2009
  • 14:27

Geen apps geïnstalleerd rond het tijdstip dat dit begon?

Ik had ongeveer hetzelfde, toen ik de Alarmeringen App deïnstalleerde, werkte alles weer.

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
Dennis

Dennis

  • Lid sinds 17 januari 2009
  • Berichten 457
  • Reputatie 0
  • #3
  • 6 oktober 2009
  • 16:55

Misschien helpt het even de velden voor background sync voor gmail te deactiveren opslaan en dan weer activeren en weer opslaan?

Anders zal het aan een geinstalleerde app liggen die iets block

Bewerkt (22 april 2013 12:13)
sl4mer

sl4mer

  • Lid sinds 05 oktober 2009
  • Berichten 2
  • Reputatie 0
  • #4
  • 7 oktober 2009
  • 09:44

Thanks voor beide reacties. Ik had ze helaas allemaal al een keer geprobeerd. Heb mijn telefoon maar terug gezet naar fabrieksinstellingen en nu werkt alles gelukkig weer.

Bewerkt (22 april 2013 12:13)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren