Naar content
Trending apps
  • Google Meet

  • Google Duo: videogesprekken van hoge kwaliteit

  • Maps: Navigatie en OV

  • WhatsApp Messenger

  • Messenger

Trending games
  • Fortnite

  • Minecraft Earth

  • Dr. Mario World

  • Harry Potter: Wizards Unite

  • Breaking Bad: Criminal Elements

Trending smartphones
  • Huawei P30 Pro New Edition

  • OPPO Find X2 Pro

  • Nokia 8.3

  • Samsung Galaxy A51

  • Poco F2 Pro

Nieuwste tablets
  • Samsung Galaxy Tab S6

  • Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Samsung Galaxy Tab S4

  • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

  • Asus Zenpad 3S 10

guitartech

guitartech

  • Lid sinds 15 december 2010
  • Berichten 11
  • Reputatie 0
  • #1
  • 15 december 2010
  • 18:38

wanneer er een inkomend gesprek binnenkomt en ik pak mijn foon op dan betekend dit meteen dan ik de persoon aan de lijn heb.

Normaal moet je slepen met balkje….
wil dit graag terug maar weet niet hoe :cry:

iemand enig idee????

grtz GUITAR TECH

Bewerkt (15 december 2010 18:38)
Jayum

Jayum

  • Lid sinds 18 september 2010
  • Berichten 318
  • Reputatie 0
  • #2
  • 15 december 2010
  • 20:11

misschien ff toestel uit en weer aan doen? misschien verhelpt dat?

Bewerkt (15 december 2010 20:11)

/

doctormetal

doctormetal

  • Lid sinds 18 augustus 2010
  • Berichten 434
  • Reputatie 0
  • #3
  • 15 december 2010
  • 21:03

Heb je misschien een of andere applicatie geïnstalleerd die iets met het lock screen doet? Op mijn Desire heb ik dit verschijnsel niet en kan ik ook nergens een instelling vinden die daarmee te maken kan hebben.

Bewerkt (15 december 2010 21:03)
Renzzie

Renzzie

  • Lid sinds 03 december 2010
  • Berichten 137
  • Reputatie 0
  • #4
  • 15 december 2010
  • 22:43

Ook hier is deze functie onbekend

Bewerkt (15 december 2010 22:43)
Raffie

Raffie

  • Lid sinds 01 november 2010
  • Berichten 816
  • Reputatie 0
  • #5
  • 15 december 2010
  • 22:52

Heb je een andere lockscreen gedownload?

Bewerkt (15 december 2010 22:52)
Ferdy

Ferdy

  • Lid sinds 25 oktober 2010
  • Berichten 18
  • Reputatie 0
  • #6
  • 16 december 2010
  • 09:47

Misschien druk je per ongeluk de volumeknop in bij het oppakken? Had dit ook laatst een keer en dan neemt ie ook gelijk op.

Bewerkt (16 december 2010 09:47)

Reageer

Om te reageren, dien je te zijn ingelogd. Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan.

Inloggen Registreren